EXCLUSIV | Andrei Neagu comentează despre începutul săptămânii la Survivor România, marcat de destănuiri și conflicte mocnite: ”Nu voi crede niciodată ce se întâmplă… mi se pare de fațadă”

Publicat: 06 mart. 2023, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Andrei Neagu comentează despre începutul săptămânii la Survivor România!

Andrei Neagu comentează despre începutul săptămânii la Survivor România! De la 20:30, pe PRO TV, a început o nouă ediție Survivor România. Aceasta este cea de-a noua săptămână a reality show-ului și se pare că lucrurile sunt din ce în ce mai dificile pentru concurenții din cele două triburi.

Ce spune Andrei Neagu despre conflictele de la Survivor?

Seara a început cu un conflict total neașteptat în tabăra Faimoșilor, acolo unde aparent… lipsește mâncare! Cine a furat orezul a fost întrebarea serii, iar Andrei Neagu, fostul membru al echipei Războinicilor nu a stat pe gânduri să comenteze această situație:

Toată treaba cu orezul are la bază oboseala, deshidratarea, starea de disconfort pe care o au. Probabil nu s-au mai certat de mult, așa că nu mai aveau ce face pentru a se distra puțin (râde)! Kamara a ajuns iar subiect principal, dar mi se pare că a ieșit mai mult decât frumos din toată situația”. Tot Andrei a analizat și posibilitatea de a fi totul o acțiune bine gândită a cuiva din trib: ”Nu cred că e vorba de sabotaj, nu are cine să saboteze pe partea de mâncare… e atât de puțină că nu văd de ce ai face așa ceva. Oricum ce ai acolo, nu-ți ajunge pentru o săptămână. Așa că mai degrabă aș spune că e vorba de neatenție”.

Andrei a analizat și imaginile din tribul alabastru, acolo unde Andreea Moromete și Alin Chirilă au avut o discuție încărcată de gânduri spre casă și triseți reale:

Andrei Neagu, despre Alin: „El este o persoană dură pentru că greutățile vieții l-au făcut să fie așa”

Alin avea destul de multe momente când ni se destănuia, am avut și eu niște discuții foarte interesante cu el. Ne povestea că nu a avut o viață și o copilărie ușoară. Faptul că a primit acel mesaj audio de la frate l-a făcut să capete și energie, dar și să fie atent la ce va urma după show. Cumva, fratele a aruncat steagul de împăcare, așa că e rândul lui. Când va reveni acasă, cred că va fi mai permisiv cu cei din jur. El este o persoană dură pentru că greutățile vieții l-au făcut să fie așa, meseria pe care o are, l-au făcut să fie mai insensibil. Dar așa cum mai ziceam și cu alte ocazii, nu este chiar atât de dur pe cât vrea să pară”.

În această seară, față de orice altă ediție, Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că vor avea o luptă pentru o recompensă într-un joc scurt, încărcat de multe râsete și stare de bine. Despre această noutate, Andrei a ținut să spună:

Un joc inedit pentru a putea să începi săptămâna, dar face ca energia să scadă înainte de Imunitatea. Așa că se mai testează niște limite. Lovitura între Kamara și Alin a fost atât de amuzantă, că nici nu a mai fost loc de supărări între ei, ba chiar toți au râs. Jocul mai și distrage atenția, dar îi poate face pe Războinici să lupte mai tare acum că l-au pierdut”.

Andrei Neagu: ”Nu voi crede niciodată ce se întâmplă între Moromete și Porkolab, mi se pare o discuție de fațadă”

Evident, Andrei, care când făcea parte din competiție era bun prieten cu Moromete, nu a putut rata ocazia de a comenta și discuția avută de aceasta cu Alexandra Porkolab: ”Nu voi crede niciodată ce se întâmplă între Moromete și Porkolab, mi se pare o discuție de fațadă. Mi se pare că Porkolab vrea să iasă bine și atrage de partea ei anumite situații. Nu cred că Moromete ar pica în plasa de a se muta într-o altă tabără… cred că trebuie să urmărim ce face pe mai departe, dacă ea chiar are grup doar cu ea sau încearcă să fie peste tot”.

Chiar dacă în urmă cu o săptămână, în tribul Faimoșilor, se luase o aparentă decizie de pace, în această seară, conflictele par că izbucnesc încă o dată, la fel de dure ca întotdeauna. ”Văd că DOC este asupritul grupului. Kamara nu se înțelege cu echipa, nici înainte nu se înțelegeau. Faptul că Remus s-a răstit la Kamara este o noutate, pare că a prins curaj. Pentru o persoană atât de spirituală, a avut cam mulți nervi în ultima perioadă. Zen-ul echipei Faimoșilor nu există, nimeni nu se suportă cu nimeni”, comentează Andrei Neagu.

Ce se va mai întâmpla între triburi și cum continuă Survivor România, vedem mâine și miercuri, de la 20:30.

Publicat: 06 mart. 2023, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă