EXCLUSIV | Jorge s-a întors acasă, după Survivor All Stars: „Urmează o a doua operație la genunchi”

Publicat: 11 mart. 2024, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Jorge s-a întors acasă, după eliminarea de la Survivor All Stars, pe motive medicale.

Jorge s-a întors acasă, după eliminarea de la Survivor All Stars, show-ul ce se difuzează marți, miercuri și joi, de la 21.30, la Pro Tv, și prezentată de Daniel Pavel. Artistul a fost eliminat, și de această dată, și prima oară, tot pe motive medicale.

Din păcate, Jorge s-a accidentat la unul din genunchi, iar medicii din Republica Dominicană, unde se filmează show-ul, nu i-au dat vești tocmai grozave.

Jorge, eliminat de la Survivor All Stars: „Răsucirea genunchiului a fost foarte dură și faptul că abia mai puneam piciorul jos, m-a dus cu gândul la eliminare”

Pentru Jorge urmează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere medical, asta pentru fi nevoit fie supus unei noi intervenții chirurgicale.

Artistul ne-a declarat, în interviul de mai jos, cum a fost experiența Survivor All Stars, de această dată, dar și cum s-a simțit în echipa Războinicilor, după ce s-a văzut nevoit se mute în tribul lor.

Jorge, a doua oară la Survivor, din nou eliminat pe motiv medicale. Ce sentimente te-au încercat când ai aflat rezultatul medicului?

Am simțit că nu e bine, încă de când am căzut. Răsucirea genunchiului a fost foarte dură și faptul că abia mai puneam piciorul jos, m-a dus cu gândul la eliminare.

De această dată, ai plecat din echipa Războinicilor. Cum a fost pentru tine în acest trib?

A fost extraordinar la Războinici. Oameni extraordinari cu un simț al umorului foarte dezvoltat și cu mult chef de viață. Mi-a plăcut foarte mult că am avut șansa asta.

Jorge: „Inițial am fost nervos”

Ce ai simțit când în loc de duel, ai aflat că vei avea șansa de a schimba echipele?

Inițial am fost nervos că mai rămân. Abia așteptam să plec acasă, însă Dumnezeu a avut alt plan pentru mine și era păcat să ratez experiența asta atât de frumoasă, de la Războinici.

Ai vreun regret după această participare?

Absolut nici unul. Sunt recunoscător că am participat la Survivor All Stars, este o șansă unică. De-aia m-am și dus, chiar dacă știam că nu sunt total recuperat la genunchi.

Ce urmează pentru tine, acum că ai revenit acasă?

Urmează o a doua operație la genunchi, multe filmări la podcast și inaugurarea unor apartamente la mare pe care urmează să le dăm la închiriat, începând cu vara aceasta.

Sursa foto: PR Pro TV

 

Publicat: 11 mart. 2024, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă