EXCLUSIV | Strategie sau un gând bun? Ce spune Andrei Neagu despre cadoul făcut de Alexandra Ciomag adversarelor: ”Gestul cu mărțișorul – strategic, șansă să câștige teren”

Publicat: 01 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
EXCLUSIV | Strategie sau un gând bun? Ce spune Andrei Neagu despre cadoul făcut de Alexandra Ciomag adversarelor: ”Gestul cu mărțișorul – strategic, șansă să câștige teren”

Andrei Neagu. A fost una dintre cele mai încrâncenate săptămâni în tabăra Războinicilor, la Survivor România. După ce au pierdut de două ori Imunitatea, în premieră în acest sezon, membrii echipei albastre au arătat că au foarte multe probleme de comunicare și au scos la iveală adevărate temeri pe care unii dintre ei le au.

Strategie sau un gând bun?

Interesant este faptul că după aceste înfrângeri, la votul telespectatorilor au ajuns doar fete: Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Alina Radi și Lucianna Vagneti. Și mai surprinzător a fost că Andrei Krișan a primit 2 voturi, fiind aproape să ajungă și el la nominalizări. Chiar despre aceste decizii a comentat și Andrei Neagu, fostul Războinic.

A doua înfrângere pentru Războinici la Imunitate, sunt conștienți că cineva va pleca acasă din trib. Putem observa că apar Lucianna și Krișan în lumina reflectoarelor. Lucianna are un speech foarte frumos, prin care mulțumește pentru experiență. Pare că ar simți că va pleca acasă. Experiența Survivor te schimbă foarte mult și când îți auzi numele la eliminare, emoțiile sunt foarte puternice și e foarte greu să-ți faci un discurs. Despre faptul că Krișan a primit 2 voturi, tind să cred că nu mai aveau pe cine nominaliza. Aș zice că ambii mai au chestii de arătat și nu ar trebui să plece momentan”.

Ce spune Andrei Neagu despre cadoul făcut de Alexandra Ciomag adversarelor

În episodul din această seară s-a văzut faptul că tribul Războinicilor s-a divizat tot mai tare, iar Andrei a ținut să comenteze și acest aspect. ”Discuția din trib unde nu sunt Alin, Moromete și Lucianna, arată că Krișan simte pericolul și că deși e lider, e alarmat de situație, nu e în apele lui. Discuția celeilalte bisericuțe arată că Alin ar fi manipulat voturile pentru Andrei, dar nu știu dacă să credem asta. Mi se pare că echipa nu merge după Andrei Krișan”. Deși simte că toate aceste mici conflicte vor avea efect pe termen lung, e ceva ce Neagu sper să fie evitat: ”Sper să nu apară deprimarea în trib sau cineva să se simtă mic în echipă pentru că ar trebui să se audă toți”.

”Gestul cu mărțișorul – strategic, șansă să câștige teren”

Depsre tribul roșu, Andrei a observat că există o mare diferență în ultimele zile. ”Discuțiile din camp-ul Faimoșilor sunt calde, frumoase, ceva ce nu am mai văzut de multă vreme. Nu mi dau seama dacă discuțiile sunt reale, dar e clar că mentalul lor e ridicat”.

Fără doar și poate, unul dintre cele mai importante lucruri întâmplate în episod s-au întâmplat la începutul jocului de Comunicare când Războinica Alexandra Ciomag le-a oferit mărțișoare tuturor fetelor din ambele echipe. ”Gestul cu mărțișorul – din punct de vedere uman este un gest foarte frumos, să încerci să trăiești bine cu condiții foarte puține, neavând nimic și trebuind să se ajute de tot ce există, gestul e cu atât mai drăguț. Strategic, este o șansă să câștige teren. Când oferi un cadou, o vorbă bună, endorfinele și testosteronul se amplifică și nu mai ești la fel de canalizat pe misiunea pe care o ai. Dacă e așa gândită, e un gest bun pentru câștigarea Comunicării”, spune Andrei Neagu.

Survivor România continuă săptămâna viitoare la PRO TV, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Publicat: 01 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă