Noua săptămână de Survivor a scos la iveală adevăratele caractere. Andrei Neagu: ”Bucuria a fost una falsă”

Publicat: 28 apr. 2023, 12:12 Autor: Camelia Vedete
Noua săptămână de Survivor a scos la iveală adevăratele caractere. Andrei Neagu: ”Bucuria a fost una falsă”

S-a mai încheiat o bornă la Survivor România. Doar opt concurenți au mai rămas în show după această săptămână și se pare că strategiile sunt mai schimbătoare ca niciodată. Despre toate, am stat de vorbă cu Andrei Neagu, fostul concurent din echipa Războinicilor.

Primul lucru pe care el l-a observat este conflictul început deja de aproape două săptămâni dintre Alexandra Porkolab și Andrei Krișan. ”Porkolab încearcă doar să iasă în evidență cu ceva, nu îi înțeleg mișelia. O felicit pentru cum joacă, vulpea e vulpe până la capăt. Jocul ei arată că e o strategă bună, care știe ce are de făcut. Parcursul ei a fost trist, supărător, nu a făcut nimic în camp în afară de a da cu mătura. Acum dă într-un om total nevinovat și observ că ei nu au vorbit niciodată și că ea o dă cotită, mă deranjează total”.

Noua săptămână de Survivor a scos la iveală adevăratele caractere

Evident, Neagu nu ignoră nici faptul că Bianca, cea care tocmai a părăsit competiția, a avut și ea parte de o ultimă ceartă cu Porkolab, în ultimele zile.  Bucuria lui Porkolab față de Bianca a fost una falsă. Cred că femeile au dovedit că sunt la fel de puternice ca și bărbații, deja, de-a lungul anilor. Discursul ei a fost un… mare fâs. Lucrurile nu se leagă. Din punct de vedere al strategiilor, una vorbesc și alta fac. Nu poți înțelege un punct de vedere, se dau răspunsuri de genul ”așa vreau eu”. Mă doare capul când văd astfel de lucruri”.

Deși înainte de etapa Individualelor nu câștiga totemul de Imunitate, mai nou, Robert este tot mai puternic și strânge câștig după câștig. ”Victoriile lui Robert, modul în care alege oamenii în echipă arată că se descurcă foarte bine. Bravo lui, felicitări. În afara discursului său, chiar mi se pare că își dorește foarte tare să ajungă în finală și face orice pentru asta”, a comentat Neagu.

Andrei Neagu: ”Bucuria a fost una falsă”

Tot Neagu a ținut să analizeze și celelalte jocuri desfășurate zilele acestea. ”Dacă victoria lui Carmen în fața lui Dan nu mi se pare impresionantă deoarece Dan intră foarte des pe traseu, Ciomag mi se pare că nu are nicio treabă pe traseu. Dacă Porkolab a zis că l-a ținut pe Krișan în spate, atunci Alin ce a făcut cu Ciomag? Totodată, Ștefania a excelat doar la început, a fost ridicată în slăvi de către colegi, dar acum nu mai face față”.

Săptămâna aceasta la vot au intrat un fost membru al echipei Războinicilor și una din fostul trib al Faimoșilor. Despre aceste nominalizări, Andrei Neagu spune. ”Bianca nu a fost niciodată la vot, iar prima dată când a intrat, a și plecat. Din punct de vedere al competiției, cred că în ultima vreme a fost mai bună decât Porkolab și Ciomag. Krișan era normal să ajungă la vot, nu a fost niciodată în atenția oamenilor. El nu a fost niciodată vocal, făcea strategii pe nisip și pe nimeni nu interesa”.

Per total, Andrei Neagu recunoaște. ”A fost o săptămână dificilă, plină, nu-mi dau seama cum va fi finala. Mi-e tare frica că vor călca pe cadavre până atunci. Sunt lucruri de neasumare. Sper că vor mai exista surprize, dar mai ales sper că vor realiza că există viață după Survivor”.

Drumul spre finală pare tot mai scurt, iar cei opt concurenți revin în aventura vieții lor săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Publicat: 28 apr. 2023, 12:12 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă