Înainte de săptămâna finalei, Andrei Neagu spune că ”de acum, toți au șanse mari să rămână sau să plece” la Survivor România!

Publicat: 17 mai 2023, 20:22 Autor: Camelia Vedete

În această seară, PRO TV a programat ultima ediție a săptămânii din Survivor România. Episodul a marcat și trecerea spre finalul sezonului, programat miercurea viitoare pe 24 mai. Din acest moment, se pare că publicul va avea tot mai des ocazia să-și spună părerea, prin vot, urmând ca tot ei să decidă cine va câștiga.

Până atunci, pentru ultima dată, Andrei Neagu a comentat tot ceea ce s-a întâmplat în emisiune. Acesta a sesizat că formula restrânsă rămână în competiție a găsit o aparentă pace pe insulă. ”Aparent s-au liniștit, dar în spatele acestor zâmbete frumoase se aștepta această egalitate de persoane. Nici bârfe nu prea am mai auzit. Acum sunt focusați pe ceea ce mai au de făcut”.

Andrei Neagu spune că ”de acum, toți au șanse mari să rămână sau să plece” la Survivor România!

Urmărind treptat faptele din ultimele zile, Neagu a comentat ceea ce a spus Dan Ursa după ce a pierdut jocul de recompensă și a ratat miza cea mare: plecarea în Columbia. ”Cred că Dan nu s-a supărat de fapt pe plecarea în Columbia, el vorbea despre asta de când eram eu în competiție. A fost mai degrabă uimit sau dezamăgit întrucât se știa de dorința lui de a ajunge acolo. Fiind un concurs, Dan are maturitatea să nu ia lucrurile personal. Cred că dacă ar fi câștigat Ursa, ar fi fost cu două tăișuri: ar fi mers cu fetele și-ar fi fost sigur că intra la vot, dacă nu lua colanul, sau dacă nu le lua pe ele, ar fi avut discuții”, a spus fostul Războinic.

Evident, Andrei a vorbit și despre faptul că două din trei probe de săptămâna aceasta au fost adjudecate de fostul lui coleg, Andrei. ”Krișan continuă să câștige… wow! Cred că a conștientizat cât este de departe și că a mai rămas puțin, așa că vrea să arate că este cel mai bun dintre toți. Călătoria cu avionul, plimbările prin Columbia și tot ce a obținut a fost, de departe, cea mai interesantă recompensă pe care am văzut-o la Survivor. E cea mai mare hrană pe care poți s-o primești. Câți dintre noi avem șansa să mergem în Columbia de-a lungul vieții? Cei de acasă trebuie să înțeleagă că emoțiile sunt colosale, iar șansa lor este wow”.

Mă așteptam ca Dan să-și revină”

Mă așteptam ca Dan să-și revină, el nu s-a oprit din demonstrat. S-a arătat oboseala, dar a muncit și a tras pentru el și ceilalți. Vedem că și alții pot ține podiumul cald”, a mai adăugat Andrei despre cel care a reușit să stopeze pentru o singură zi seria de victorii a lui Krișan.

Un moment neașteptat și dureros a fost difuzat în această seară când Ștefania Stănilă a abandonat jocul de Comunicare, după ce s-a accidentat și nu a mai putut continua proba. ”Îmi foarte rău de momentul văzut, e trist să te accidentezi fix înainte de finalul unui joc. Sunt sigur că Teo o va trata foarte repede. Nu știm cine ar fi câștigat, dar sper doar să fie ok. Nu mai există întrebarea dacă a dat totul – fiecare vrea să arate din ce aluat este făcut”, menționează Neagu.

Ultimele aspecte amintite de Andrei Neagu sunt cele care țin de nominalizările făcute de tribul Taino. ”Suntem într-o competiție, normal că Porkolab a folosit pentru ea simbolul. Acum ea a fost cărată în spate de cineva J! Dar probabil oricine și-ar fi salvat pielea. Era logic, din punct de vedere strategic, să iasă această egalitate la vot. De acum, toți au șanse mari să rămână sau să plece. Ciomag deja pare puțin persiflantă în discursul ei…

Odată cu acest comentariu, Andrei Neagu a încheiat și seria exclusivităților pentru Ciao.ro. El va pleca curând spre Dominicană pentru finala Survivor. ”Am ajuns atât de aproape de final de sezon și aici se vor încheia și comentariile mele. Săptămâna aceasta are gust de finală, liniște în trib și fiecare a avut focusul lui. Față de alte sezoane, a fost o prietenie semi-falsă, nici nu știi cum să comentezi. Abia aștept să revin în Dominicană pentru finală și sper să avem parte de un show cât mai frumos, exact cum ne-am obișnuit în acest sezon”.

Publicat: 17 mai 2023, 20:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă