O nouă săptămână se încheie la Survivor România, iar Andrei Neagu spune că presiunea competiției este tot mai puternică între concurenții rămași

Publicat: 19 apr. 2023, 20:30 Autor: Camelia Vedete
O nouă săptămână se încheie la Survivor România, iar Andrei Neagu spune că presiunea competiției este tot mai puternică între concurenții rămași

Andrei Neagu spune că presiunea competiției este tot mai puternică între concurenții rămași la Survivor România. O nouă săptămână se încheie în această săptămână la Survivor România, pe PRO TV! Reality show-ul a atins borna de 15 etape care ajung la final, iar în competiție se află tot mai puțin concurenți.

Andrei Neagu, fostul Războinic, continuă să comenteze principalele evenimente într-o săptămână în care conflictele, trădările și strategiile schimbate au fost la putere.

Unul dintre cele mai aprige conflicte a fost chiar între foștii lui colegi, Robert Moscalu și Alin Chirilă, iar Andrei a menționat: ”Mi se pare că Alin a jucat foarte prost în ultima perioadă pentru că a încercat să joace la mai multe capete și riscul e să alergi după mai mulți iepuri și să nu prinzi nici unul. Poate că Robert este mic, mai are de învățat, dar măcar este foarte asumat. Votul lui Robert este clar să scape de Alin și simt că cel din urmă și-a făcut-o cu mâna lui. Deși îl vedeam cu trofeul în mână, cred că merită tot ce i se întâmplă momentan”

O nouă săptămână se încheie la Survivor România

O altă ceartă majoră a fost între Andrei Krișan și Alexandra Porkolab, care obișnuiau să fie camarazi și poae chiar strategi la comun, până la această etapă a Individualelor. Krișan și Porkolab făceau strategii imaginare, stăteau împreună când lumea muncea și ei doar vorbeau, iar ce se întâmplă este că ori a apărut o gelozie, ori Alexandra vrea să fie vulpe până la capăt și să influențeze pe toată lumea. Ciomag și Porkolab l-au tot certat pe Krișan, ba chiar Porkolab a zis ceva de genul: ”Dar el e cu noi aici?”, iar apoi se plânge de relația cu el… Toată lumea vrea să-și păstreze locul în concurs, dar depinde ce limite ai”, spune Neagu.

Fostul concurent a urmărit și discuția aprinsă dintre Andreea Moromete și Alin și consideră că: ”Andreea Moromete este micuță, dar nu spune lucruri rele. Alin este o persoană bună, în adâncul sufletului, dar influențează echipa într-un mod dramatic. El își dorește să fie faimos și joacă la mai multe capete, pe când Andreea e prea directă și deloc elegantă”.

Andrei Neagu spune că presiunea competiției este tot mai puternică între concurenții rămași

Un aspect interesant de sesizat în ultimele zile a fost creșterea incredibilă a lui Robert, care a câștigat Imunitatea și a fost căpitan de echipă și luni și azi. Andrei Neagu a ținut să îl laude pe fostul lui coleg de trib:”Săptămâna aceasta, Robert a fost o revelație. Pe cât nu îl credeam de atent și responsabil, se vede că își dorește foarte tare să câștige. Mi se pare că își vede interesul, a câștigat Imunitatatea acolo unde la jocurile de atenție, unde nu excela, acum a fost incredibil. Ca și căpitan, a știut să gestioneze situațiile, a ales o echipă bună care și-a dorit să câștige. Iar la jocul de recompensă, am văzut cât de atent era și la licitație. Mi se pare că îmbină bine distracția cu atenția”.

Neagu a fost atent și la faptul că din fostul trib al Faimoșilor mai sunt doar 3 fete: ”Fetele au rămas singure, fără niciun bărbat: Carmen, Bianca și Ștefania, care încă este ascunsă și nici nu mai este la fel de puternică ca la început. S-au apropiat de Alin pentru interesul comun, dar se pare că de fapt nu este chiar așa J!

Carmen Grebenișan a fost nominalizată de ceilalți

Chiar dacă a fost o nouă săptămână, ceva a rămas constant: Carmen Grebenișan a fost nominalizată de ceilalți oameni din Taino pentru imaginea ei. ”Este o vorbă românească că ulciorul nu merge de multe ori, dar eu nu mi-aș dori să plece Carmen. A demonstrat și are o evoluție frumoasă, nu se bagă în scandaluri, mi se pare cât se poat de umană. Cum toți știu numărul mare de urmăritori, se gândesc că există o echipă în spate care să-i facă marketing-ul. Dar cât o să mai funcționeze treaba asta – votul costă…?! Nu cred că este o corectitudine în a face asta, dar ce este cu adevărat corect în acest concurs? Pe Ciomag sau Moromete le-aș vedea la vot, mi se pare debusolate cumva. Krișan ar putea ajunge la vot deoarece este destul de absent. Dan, Robert și Carmen mi se pare că trebuie să fie acolo”, spune Neagu.

Andrei Neagu a simțit să facă și un comentariu generic al ultimelor zile

Show-ul revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, iar Neagu a simțit să facă și un comentariu generic al ultimelor zile: ”A fost o săptămână de Înviere, care a început cu bucurie, cu o masă de Paște și o stare de bine, melancolie. Cei tineri, precum Moromete, s-au gândit că este o experiență unică să fie în concurs, dar alții ar fi vrut la familie, la cei dragi. Unii mi-au lăsat un gust amar pentru că nu joacă corect, unii trișează prin testimoniale și și-au creat o poveste, jucându-și rolul foarte bine. Cred că trebuie să nu uiți cine ești după Survivor: vrei să fii autentic sau personajul jucat acolo?

Publicat: 19 apr. 2023, 20:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă