EXCLUSIV | Eduard Trifa din „Clanul”, dezvăluiri din culisele serialului. Ce s-a întâmplat la filmări: „Iau poziția ghiocelului când…”

Publicat: 09 nov. 2022, 20:17 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Eduard Trifa, actor în serialul „Clanul”, ne-a dezvăluit cum au fost filmările pentru el, dar și ce face atunci când nu e la muncă.

Eduard Trifa îl interpretează pe „Dima” în serialul „Clanul”, ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv. Actorul își petrece majoritatea timpului pe platourile de filmare sau pe scenă de teatru, iar atunci când e liber îi place se plimbe, viziteze muzee. Mai spune despre el este „un mare gamer”.

Eduard Trifa îl interpretează pe Dima în „Clanul”

Eduard, gata filmările pentru primul sezon CLANUL. Cum a fost pentru tine toată această perioadă?

Scurtă. Orice activitate distractivă deformează timpul, drept urmare și filmările la CLANUL au zburat într-o singură clipire. Creierul are puterea să filtreze momentele dificile și rămâi doar cu niște amintiri plăcute/dragi… cel puțin așa e la mine legat de serial.

Povestește-ne puțin cum te-ai înțeles cu ceilalți actori, cu membrii echipei de producție?

Nu pot să spun că am măcar o amintire neplăcută legată de interacțiunile mele cu echipa din CLANUL. Sunt niște oameni foarte prietenoși și plini de profesionalism.

Eduard Trifa, actor în „Clanul”: „Tind să iau poziția ghiocelului când stau jos”

Acum la final de prim sezon, ce calități simți că ai împrumutat de la personajul tău? Și ce din tine i-ai dat lui?

Dacă voi căutați vreun răspuns mistic, la mine nu-l găsiți. Dacă vreți o glumă cu un sâmbure de adevăr legat de asta… i-am păstrat postura (tind să iau poziția ghiocelului când stau jos, iar Dima nu e așa). Legat de ce i-am dat eu lui… nimic în mod conștient… am încercat să-l fac cât mai diferit de mine.

Care a fost cea mai dificilă scenă de filmat pentru tine?

Ultima. Interviul apare înainte de finalul sezonului așa că vă las pe voi să o descoperiți. Credeți-mă, o să vă dați seama despre ce vorbesc. A fost dificilă atât fizic, cât și psihic.

Știm că în această perioadă ești implicat și în proiecte de teatru. Unde te putem vedea și cum e să îmbini cele două arii?

Casa mea e teatrul Odeon. Momentan am 3 proiecte acolo (Pentru binele tău; Cabaret; Ceasornicăria Taus)  și cel puțin încă unul care se va materializa stagiunea asta. Stay tuned.

Legat de “cele două arii”, nu pot să spun că le îmbin. Tehnica de joc diferă foarte mult de la teatru la film. Printre puținele asemănări pe care le găsesc între cele două stiluri se numără construcția personajului.

„Îmi plac jocurile de societate. Mă consider un mare gamer”

Când nu ești în filmări sau la teatru, ce te face să zâmbești, ce te bucură?

Îndrăgesc orice activitate care are legătură cu natura. Îmi place să vizitez monumente istorice, să merg la muzeu, să merg la un film sau la un spectacol de teatru. Îmi plac jocurile de societate (de multe ori prea tare și ajung să devin ușor prea competitiv). Nu în ultimul rând, mă consider un mare gamer (când îmi permite timpul, evident)

P.S. Unele răspunsuri au și o notă mai glumeață. Am încredere în discernământul vostru că o să le mirosiți.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 09 nov. 2022, 20:17 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă