EXCLUSIV | Eduard Gogulescu, după Survivor: „Iubita mea nu știa dacă să se bucure că vin acasă sau să se întristeze”

Publicat: 01 mart. 2023, 16:33 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Eduard Gogulescu, s-a întors acasă după eliminarea de la Survivor! Tânărul a petrecut doar 2 săptămâni în Dominicană.

Eduard Gogulescu, s-a întors acasă după eliminarea de la Survivor, show ce se difuzează la Pro Tv, luni, marți și miercuri, de la 20.30. Tânărul a petrecut doar două săptămâni în Dominicană, la competiție.

Chiar dacă a făcut parte o scurtă perioadă de timp din echipa Războinicilor, la Survivor, Eduard Gogulescu spune experiența de la Pro Tv l-a schimbat. Tânărul s-a bucurat și revadă iubita, la întoarcerea acasă, chiar dacă ea nu știa dacă se bucure sau se întristeze la revederea lui.

Eduard Gogulescu, eliminat de la Survivor: „Pentru mine, recunosc, emisiunea a început cu stângul, la propriu și la figurat”

Eduard va începe investigațiile medicale, după accidentarea la Survivor, iar după aceea și-a propus se întoarcă la evenimentele sale, mixeze.

Eduard, spuneai că-ți dorești de 2 ani să ajungi la Survivor. Ai ajuns acolo, dar lucrurile nu au mers cum te așteptai. Ce a fost diferit față de ce te așteptai?

Da, de doi ani mă lupt să ajung la Survivor și într-un final am reușit. Pentru mine, recunosc, emisiunea a început cu stângul, la propriu și la figurat… însă chit că nu am reușit să fac ce mi-am propus la Survivor, vreau să spun că mi-am dat seama după doar 2 săptămâni că nu premiul sau faima sunt importante. Ci modul în care te maturizezi. Nu mi-a venit să cred ce om m-a făcut toată experiența și cât de înțelept, motivat și ”mai bun” am plecat acasă.

Cum te-ai înțeles cu membrii echipei tale? Le-ai spus lucruri drăguțe la ieșire.

Neașteptat de bine, indiferent dacă am rezonat mai mult cu alții. Toți mi-au dovedit că încă există bunătate în oameni și că indiferent că eram la o competiție, toți mi-au fost alături.

După Survivor, Eduard Gogulescu a dat iama în frigider: „Nu mi-a venit să cred cât de mult am mâncat”

Am văzut pe story că mănânci foarte mult. Ce altceva ai mai făcut după ce ai părăsit competiția?

Da, nu mi-a venit să cred cât de mult am mâncat. Dar pe lângă mancare, primul lucru pe care l-am făcut după ce am primit telefonul, a fost să-mi sun familia. Am stat cred câteva ore bune să vorbesc cu ei. Abia după să mă uit să văd cum mi-a afectat Survivor imaginea, lucru care m-a fascinat să văd atâția oameni care să mă susțină indiferent de durata mea în concurs, lucru care m-a motivat extrem de tare să demonstrez cine sunt și ce pot face!

Ce a spus iubita ta când ați putut, în sfârșit, să comunicați?

Iubita mea nu știa dacă să se bucure că vin acasă sau să se întristeze că m-am accidentat. Ce pot să spun cert e că amândoi aveam un zâmbet pe față de nedezlipit când ne-am vazut.

„Abia aștept să reîncep să mixez”

Ce urmează pentru tine după ce vei reveni acasă?

Recuperare, interviuri și abia aștept să reîncep să mixez. Îmi doresc să am evenimente anul asta non-stop și să muncesc pentru visul meu de a ajunge un DJ cunoscut în toată lumea.

Sursa Foto: Pro TV

Publicat: 01 mart. 2023, 16:33 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă