EXCLUSIV | Cum o caracterizează Pufeh pe Carmen Grebenișan, de la Survivor România: ”Este determinată, are un suflet blând, dar luptător, a ieșit din zona ei de confort”

Publicat: 19 apr. 2023, 08:29 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cum o caracterizează Pufeh pe Carmen Grebenișan, de la Survivor România!

Cum o caracterizează Pufeh pe Carmen Grebenișan, de la Survivor România! Cei doi sunt buni prieteni!

Luni, marti și miercuri, de la 20:30, PRO TV difuzează noi ediții a reality show-ului Survivor România, filmat în Dominicană. După mai bine de trei luni și jumătate, în competiție au mai rămas doar 10 concurenți. Printre aceștia se află și Carmen Grebenișan, care a făcut parte din tribul Faimoșilor de la start.

Ce spune Pufeh despre prietena lui, Carmen Grebenișan?

În exclusivitate pentru CIAO.RO, Pufeh, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Carmen, dar și fost concurent al unui reality show, America Express, a oferit un interviu despre prestația ei în show, dar și despre șansa ei de a se salva de la eliminare.

Voi petreceți foarte mult timp împreună. Cum a fost să nu ți fie aproape atât de mult timp și să nu puteți comunica?

Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună. Mai exact de luni până vineri, chiar și în weekend-uri, călătorim împreună în press-trips, fashion weeks și alte evenimente. Este totuși prietena mea cea mai bună, ne zicem totul, ne sfătuim, avem grijă unul de celălalt.

A fost și este greu pentru mine, lucrând împreună de atâția ani cot la cot, dar deja colaborând de atâta vreme, avem o încredere formată și dezvoltată și nu ne facem griji dacă trebuie să lăsăm business-urile unul altuia.

Am mai trecut printr-o experiență de genul cu ea, la un alt reality show, deci… am fost deja instruit pe această parte.

„Carmen nu a mers la această emisiune să își facă strategii”

Ce părere ai despre strategiile adoptate de Carmen în competiție? Crezi că e bine că rămâne loială fetelor și nu încearcă alianțe cu foștii Războinici?

Nu am o părere despre strategiile lui Carmen, ea nu a mers la această emisiune să își facă strategii. Nu are de demonstrat nimic nimănui, este un suflet pur și știe foarte bine ce face. Totodată rămâne loială persoanelor de care s-a apropiat sau cu care are o conexiune.

Cum a spus și ea la testimoniale, nu a ales cu cine merge în această emisiune. Lângă ea, acasă, nu există personaje sau oameni care joacă un rol. Noi suntem reali și vom fi mereu.

Cu siguranță a simțit o apropiere reală cu fetele și o sinceritate, se simte în siguranță cu ele. Noi o susținem cu orice decizie pe care o va lua în formatul emisiunii!

A surprins multă lume prin puterea ei pe traseu. Te așteptai să aducă atât de multe puncte și să ajungă printre ultimii din tribul ei?

Din momentul în care mi-a spus că își dorește să participe la Survivor, știam că nu o să iasă printre primele persoane. Carmen este un exemplu de așa DA! Dacă își pune ceva în cap, se întâmplă. Nu există “nu mai pot” sau “nu vreau” la ea.

Mereu demonstrează că se poate, ai nevoie doar de voință. Mă așteptam să dea tot ce are, ba mai mult de atât pentru că, dacă nu mai poate, mai poate puțin. Cam așa funcționează Carmen.

Pufeh, despre Carmen Grebenișan la Survivor: „Am cele mai mari emoții când se dă drumul la “START VOT””

Ai emoții de fiecare dată când ea e la vot? Cum trăiți toate acele clipe când îi auziți numele și începe votarea?

Am cele mai mari emoții când se dă drumul la “START VOT”, dar am emoții și înainte. Nu înțeleg neaparăt de ce, dar am această adrenalină vie. Știm că oamenii de acasă și comunitatea ei din online o iubesc pentru ceea ce este ea: Reală, dar sinceră.

Si își doresc ca și noi, din tot sufletul, să câștige Carmen Survivor România 2023. Trăim clipele cu suspans, dar cumva împăcați, știind că o susține o întreagă țară.

Tocmai ce s-a încheiat pe TV și competiția America Express unde ai participat. Cum a fost acolo pentru tine – te-ai lovit de aceste tipuri de strategii, de conflicte?

Desigur, ca în fiecare reality show care este, de fapt, o competiție televizată se formează aceste strategii. La noi se numeau “bisericuțe”. Bine, de fapt era o catedrală care ușor s-a dărâmat. Cu siguranță am avut și noi echipe favorite pe care nu le-am fi votat niciodată, sau care erau și încă sunt prieteni cu noi de acasă. Conflicte nu am avut pentru că am stat departe de ele pe tema asta, nu suntem genul care caută scandal.

„Carmen și-a dorit foarte mult să participe la această emisiune și dorește să câștige”

Ce mesaj ai vrea să le transmiți tuturor celor care o susțin pe Carmen în competiție? De ce merită să meargă cât mai departe?

Aș vrea să transmit tuturor oamenilor un mare MULȚUMESC/MULȚUMIM! Susținerea voastră contează enorm atât pentru Carmen, cât și pentru noi, ne bucură sufletul când vedem atât de multă lume care sunt în asentiment cu noi.

Carmen și-a dorit foarte mult să participe la această emisiune și dorește să câștige. Merită să meargă mai departe fiindcă este determinată, are un suflet blând, dar luptător, a ieșit din zona ei de confort, este o persoană asumată și iubitoare. Mulțumim încă o dată!

Dacă și de această dată, Faimoasa va scăpa de eliminare în urma voturilor celor de acasă, urmează să aflăm în edițiile de azi și mâine, de Survivor România.

Sursa foto: Pro TV

Publicat: 19 apr. 2023, 08:29 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×