EXCLUSIV | Remus Boroiu a rămas marcat după Survivor. Ce nu mai poate face noaptea: „După ce am fost eliminat, am dormit afară pentru că…”

Publicat: 21 apr. 2023, 17:48 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Remus Boroiu a părăsit Survivor România 2023! Concurentul a fost eliminat din competiție după 3 luni!

Remus Boroiu a părăsit Survivor România 2023, competiția filmată în Dominicană și prezentată de Daniel Pavel. Concurentul a reușit stea 3 luni în show-ul difuzat la Pro Tv în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20.30. Nu are niciun regret, însă consideră ar mai fi putut stea, lupte alături de adversari.

Remus Boroiu eliminat de la Survivor: „Am simțit că e prea devreme, că vreau să mai stau”

Remus Boroiu ne-a dezvăluit imediat după ce a părăsit competiția s-a înfipt în mâncare, a făcut duș și a dormit. Nu a reușit se reacomodeze cu patul cald și perna ce i-au fost puse la dispoziție la hotel. Obișnuit doarmă sub cerul liber, odată ajuns la hotel, concurentul a preferat doarmă tot afară, și nu pe patul din cameră.

Remus, ai reușit să ajungi până la Individuale. Ce ai simțit când ai aflat că vei părăsi competiția?

Am simțit că e prea devreme, că vreau să mai stau. În același timp, mi-am dat seama că s-a terminat, am acceptat situația și am fost recunoscător pentru ceea ce am trăit.

Ai vreun regret după aceste 3 luni petrecute în show?

Nu am niciun regret, mă simt absolut genial și sunt recunoscător pentru experiențele din viața mea. A fost ceva unic în viața mea.

Simți că ai fi putut avea o altă strategie după ce a avut loc Unificarea?

Cu siguranță aș fi putut avea altă strategie. Eu eram prieten cu Alin și Robert, dar puteam doar să le cer să facă lucruri pentru mine, să voteze pentru mine, dar eu nu sunt genul acesta de om. Am vrut să joc pe propriile forțe, am tras să câștig Imunitatea.

„Mi-au lipsit foarte mult familia, iubita, iar ca obiceiuri – antrenamentele și proteina, mâncarea”

Ce ți-a lipsit cel mai mult și ce vrei să faci când vei reveni acasă?

Mi-au lipsit foarte mult familia, iubita, iar ca obiceiuri – antrenamentele și proteina, mâncarea, tot ce ține de o alimentație sănătoasă. O să revin la antrenamente și să mănânc sănătos, o să dau drumul la un grup de transformare în care să ajut mai mulți oameni să treacă prin acest proces alături de mine.

Care au fost primele lucruri pe care le-ai făcut după ce ai fost eliminat?

Când am fost eliminat, am ieșit, am făcut duș, am dormit… doar că afară pentru că nu puteam dormi în pat, am făcut un antrenament și am mâncat :)!

Sursa foto: Pro Tv

Publicat: 21 apr. 2023, 17:48 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×