EXCLUSIV | Codruța Began, eliminată de la Survivor 2023: „Aveau nevoie de un țap ispășitor și dădeau în mine cu acuzațiile aproape ilare”

Publicat: 22 feb. 2023, 10:08 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Codruța Began, eliminată de la Survivor 2023! Războinica a pus punct competiției filmate în Dominicană.

Codruța Began, eliminată de la Survivor 2023, emisiune difuzată la Pro Tv, în fiecare luni, marți și miercuri seara, de la 20.30, și prezentată de Daniel Pavel.

Concurenta a dezvăluit secrete din echipa Războinicilor! Totodată, a vorbit și despre tensiunile din trib, dar și despre cele mai dificile momente.

Codruța Began, eliminată de la Survivor 2023: „Atmosfera din sală este una apăsătoare și stresantă”

Codruța, a fost a patra nominalizare spre eliminare. Ce simțeai de fiecare dată când îți auzeai numele?

Mă așteptam de fiecare dată să fiu nominalizată. Chiar dacă plecam fără emoții spre Consiliu, sentimentul  de teamă exista acolo. Intram cu încredere în Consiliu, dar când domnul Dan îți pronunță numele, emoțiile se amplifică. Atmosfera din sală este una apăsătoare și stresantă. Trebuie să știi să-ți stăpânești emoțiile și să-ți găsești cuvintele potrivite.

Te așteptai să fii salvată de trei ori? Ce emoții te încercau când Daniel Pavel anunța rezultatele?

La prima nominalizare eram foarte sigură pe mine și aveam încredere în public, considerând că nu există termen de comparație între mine și Maria, așa că atunci mă așteptam să rămân în show. Cred că am trecut cu brio de trei ori, iar a patra oară îmi doream să plec, nici nu am insistat să mă apăr și să mi păstrez șederea în concurs.

Codruța Began, eliminată de la Survivor 2023: „Eram pusă la zid pentru lucruri minore”

Care a fost cel mai dificil moment pentru tine în competiție?

Cele mai grele momente erau cele în care eram pusă la zid. Din exterior, poate părea că eu eram certăreața, dar niciodată nu începeam sau provocam. Ci, efectiv, după cum ar spune Răzvan, eram pusă la zid pentru lucruri minore, din punctul meu de vedere, sau pentru ca echipa să evite să-și asume lucruri. Aveau nevoie de un țap ispășitor și dădeau în mine cu acuzațiile aproape ilare.

Când am căzut pe traseu, am rămas accidentată. Chiar și acum trebuie să merg să fac investigații. A fost dureros, dar am vrut să lupt până la capăt. În rest, foamea am suportat-o foarte bine, condițiile de trai de asemenea. Ce a mai fost greu, zilele în care aveam liber și mintea o lua razna, mai ales dorul de casă.

Cine te-a surprins plăcut în echipa voastră? Cu cine ai vrea să ții legătura?

Andreea Moromete m-a surprins cel mai plăcut. Când am văzut-o la Măruță în competiție mi s-a părut foarte banală și fără șanse, dar după ce s-a întors din Exil, a revenit ca o leoaică înrăită și a evoluat foarte frumos.

Poate, din exterior, după cum vedeam pe grupuri, existau comentarii răutăcioasă, ea a evoluat foarte mult și frumos, iar din discuțiile pe care le-am avut cu ea, s-a transformat într-o domnișoară puternică și frumoasă. O văd cât mai departe și mi-aș dori asta pentru ea.

„Nu am rămas cu resentiment față de cineva”

De ținut legătura, cred că voi vorbi cu majoritatea. Certurile, strategiile și discuțiile, cred că le vom depăși. La anumite ocazii și când va fi nevoie, ne vom vedea cu toții, ne vom vizita când vom avea ocazia. Nu am rămas cu resentiment față de cineva. Viața va face o selecție, cum fiecare are anumite valori.

Ce ți-ai dorit să faci când ai revenit acasă?

Mi-am strâns familia în brațe, soțul și copilul cărora le-am lipsit lipsa atât de tare. Vreau să petrec cât mai mult timp de calitate cu ei.

Sursa Foto: Pro TV

Publicat: 22 feb. 2023, 10:08 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×