EXCLUSIV| Detalii emoționante! Divorțul Andreei Bălan a afectat-o rău pe bunica vedetei. Ce a pățit femeia în vârstă de 87 de ani

Publicat: 07 Apr. 2020, 12:39 Vedete

Divorțul Andreei Bălan a afectat-o până și pe bunica vedetei, în vârstă de 87 de ani! Cântăreața și actorul George Burcea au decis să pună punct căsniciei, la doar 6 luni de la cununia religioasă, veste care i-a afectat atât pe apropiații celor doi, pe fetițele pe care le au împreună – Ella și Clara -, cât și pe fani.

Divorțul Andreei Bălan a afectat-o pe bunica vedetei

La fel de afectată a fost și bunica vedetei, din partea mamei, care… se pare că a aflat, inițial, de la televizor de divorțul nepoatei. Conform unor surse din anturajul artistei, femeia în vârstă de 87 de ani, ar fi sunat imediat la nepoată, dar și la fiica ei – Valeria, mama Andreei Bălan – ca să i se confirme vestea. Bunicuța ar fi încercat să îi spună Andreei să se mai gândească, să mai analizeze decizia pe care a luat-o, asta până când a înțeles că George este cel care nu și-ar mai dori această căsnicie. Mâhnirea bunicuței s-a accentuat în momentul în care ar fi ieșit pe poarta curții casei din județul Ploiești, unde locuiește, și vecinii ar fi “tăbărât” pe ea cu întrebări.

Bunica Andreei Bălan nu vrea sa mai iasă din curte

“Bunica Andreei, cea de lângă Ploiești, din partea mamei, nici nu mai iese din curte. Că satul este mic, lumea vorbește, e curioasă, vecinii îi pun multe întrebări și ea… suferă și ea de nefericirea Andreei. Ea l-a îndrăgit foarte tare pe George. Bunica merge des la București să-și vadă strănepoatele, merge Andreea după ea cu mașina sau mama Andreei și o ia și o duce la București. Bunica ei mai speră ca nepoata ei și George să se împace. Andreea încearcă să o protejeze, să nu îi arate că suferă, nu îi povestește tot ce s-a întâmplat între ea și George, dar ea mai află de la televizor. Andreea și bunica ei au o relație foarte apropiată, este bunica la care Andreea a crescut… toate vacanțele și le petrecea la ea, la țară, la curte”, susțin surse din anturajul Andreei Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea divorțează

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat, în urmă cu câteva zile, că vor divorța, după 4 ani și ceva de relație. Cei doi s-au căsătorit religios în urmă cu 6  luni și au avut o nuntă ca în povești. Cântăreața și actorul au împreună 2 fetițe, pe Ella, și pe Clara. Micuțele locuiesc cu mama lor, în casa ei, iar George s-a mutat la câțiva kilometri distanță.

 

Publicat: 07 Apr. 2020, 12:39 Vedete
Pe aceeași temă