Andreea Bălan, decizie şocantă! Se mută din casa în care a locuit cu George Burcea. Câți bani cere pentru închirierea ei

Publicat: 11 Mar. 2020, 11:17 Vedete

Andreea Bălan trece prin clipe grele în aceste momente. După despărţirea de George Burcea, artista a luat o decizie radicală care îi va schimba complet viaţa atât ei cât şi fiicelor sale. 

Andreea Bălan vrea să încheie această perioadă neagră din viaţa sa. Primul pas pe care l-a făcut în acest sens se pare că vizează vila de lux unde au locuit cele două vedete.

Casa Andreei Bălan a ajuns la vânzare

Mai exact, este vorba despre despre vila de lux cumpărată de Andreea Bălan împreună cu Keo în care artista a locuit împreună cu George Burcea, iar acum, după plecarea acestuia, locuieşte cu fetiţele ei.

“Vilă de lux în duplex de închiriat str Dimitrie Cantemir. 1.600 EUR. Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică şi Jollie Ville pe strada Dimitrie Cantemir, zona Iancu Nicolae, cu loc de parcare în curtea din faţă, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară şi complet utilată. Zona este extrem de liniştită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădiniţele din Iancu Nicolae în doar câteva minute”, scrie în anunţ, potrivit WOWbiz.

Anunţul a fost publicat în decembrie 2018, dar este încă activ pe paginile specializate în tranzacţii imobiliare.

Ce spunea George Burcea cu o lună înainte să se separe de Andreea Bălan

”Sunt așa cum mi-aș fi dorit să fie tatăl meu și nu a fost. Cred că sunt un tată perfect, adică simt că sunt un tată perfect. Îmi iubesc soția, cele două fetițe, mor de ele. Eu și soția încercăm să ne facem programul astfel încât măcar unul dintre noi să fie acasă cu ele. Când ajung acasă și îmi iau în brațe soția și cele două fetițe, satisfacția este la nivel maxim.

Îmi place, le iubesc, le ador! Ele mă iubesc, ele au nevoie de noi. Noi, ca și copii, avem nevoie de părinți, să fie aproape, și mai mult decât să fie aproape este ca părinții să fie fericiți, pentru că așa și copiii preiau energia, iar, când vor crește mari, vor fi fericiți dacă părinții sunt fericiți. Dacă părinții nu se înțeleg, ei vor crește cu niște dizabilități psihice destul de grave. Când eram copil, îmi spuneam că eu, când voi fi tată, voi fi cel mai bun tată pentru copiii mei”, declara acum ceva timp George Burcea.

Publicat: 11 Mar. 2020, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă