EXCLUSIV | Cum își apară fiica, Gina Matache! Mama Deliei taie în carne vie: „S-a săturat săraca să o întrebe și copilițele de 15 ani”

Publicat: 21 oct. 2022, 19:12 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum își apară fiica, Gina Matache! Ce spune mama Deliei Matache despre tot ce s-a vorbit în utimele zile despre fiica ei, Ciao.ro a luat pulsul acestei situații.

Delia Matache a făcut multe valuri cu declarațiile ei cu privire la faptul că nu face copii. Sătulă fiind probabil de toate întrebările de această natură, care au început deja să o supere și să o irite! Afirmațiile sale par să fi deranjat multe mame care au acasă unul sau mai mulți copii.

Cum îi ține însă partea mama ei, femeia care i-a dat viață și ce spune despre fiica ei? Se pare că nimeni din familia vedetei nu s-a panicat în urma reacțiilor apărute după ce Delia a postat filmulețul cu ea pe internet.

Ce a spus Delia cu privire la faptul că nu face copii

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a fost mesajul Deliei. Acesta a isterizat o mulțime de oameni, unii tinându-i partea, pentru firea ei jucăușă, alții simțindu-se chiar jigniți de cuvintele și părerile celebrei artiste!

Contactată de Ciao.ro pentru acest subiect, Gina Matache ne-a declarat: “Nu ne mai interesează ce spune lumea! Am trecut peste. Dacă copiii mei sunt fericiți și împăcați cu ei și le este bine așa, asta este tot ce contează!”.

Cum a fost crescută Delia Matache

Ciao.ro a întrebat-o pe mama Deliei Matache ce fel de educație le-a dat fiicelor sale.“Eu am fost mai spartană, nu am stat prea mult cu ele, mergeam să cânt. Dacă ele sunt așa acum, nu este meritul meu, eu nu am făcut nimic pentru asta! Delia nu a luat nimic de la mine. Ca aspect fizic, seamănă cu soacra mea, e mai rusoaică, așa arată. Oana seamănă cu mine!”, ne-a mai declarat Gina Matache.

“Nu simte nevoia să se justifice”

Cu privire la ceea ce a transmis fiica ei pe internet, Gina Matache e de părere că Delia a făcut asta și datorită firii sale mai jucăușe și stilului ei ironic care o caracterizează.

“Mă amuză teribil chestia asta pentru că ea mai are stilul ăsta al ei ironic, să mai facă câte un live. Ea nu e genul de om care să vorbească foarte serios pe subiectul ăsta! Ce vrea ea și ce știe ea, va face, la momentul  în care va fi nevoie. Nu simte nevoia să se justifice, chiar nu văd de ce se isterizează lumea atât!

Cum își apară fiica, Gina Matache!

Mie mi se pare că cineva sau, mă rog, nici nu știu de unde a pornit toată tevatura asta, a luat-o în serios! Mie cu expresia asta, cu vecina care se uită după perdea, care se întreabă da’ de ce, dar cum, dar aia, dar aialaltă, ăsta e românul. Lasă-l pe om acolo când vrea el, cum vrea el, în pătura lui, în patul lui, știe el ce și când să facă. Nu era vorba de rol,  problema e că ea acolo pe live avea copii de 14-15 ani, și s-a săturat și ea, săracă, să fie întrebată de o copiliță de 15 ani, “Dar când faci un copil”?. Și atunci, la asemenea întrebare, asemenea răspuns, nu?”, a argumentat Gina Matache, mama Deliei, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, gestul fiicei sale care a isterizat întreaga populație.

Delia Matache are 40 de ani și este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Răzvan Munteanu.

Publicat: 21 oct. 2022, 19:12 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă