Dan Negru, despre Delia și faptul că nu face copii: „E ca la război…”

Publicat: 02 nov. 2022, 11:03 Autor: Camelia Vedete

Dan Negru, despre Delia și faptul că nu face copii. Dan Negru le spune mereu pe bune, iar vârsta și experiență acumulate până acum îi dau cumva dreptul să declare ceea ce gândește.

Ce părere are Dan Negru despre faptul că Delia nu face copii și mai ales ce crede despre scandalul care s-a iscat în mass-media cu privire la acest subiect, aflați doar din interviul acordat de Dan pentru publicația Ciao.ro.

Dan Negru, despre Delia și faptul că nu face copii

Reporter: A mai fost un caz mult comentat cu Delia când a declarat de ce nu face copii! Tu ești cumva și de partea cealaltă a baricadei! Știi ce se cere în presă și ce vor unii dintre șefi să vadă, să audă sau să citească! Totuși, ce părere ai despre asta? Delia probabil a zis o în glumă și cu toții au luat-o în serios!

Dan Negru: Nu ne încântă nimic mai mult decât lucrurile care nu ne privesc. Treaba Deliei ce face cu viața ei. Astfel de subiecte pot să treacă neobservate dacă ele nu ar fi alimentate de dorința de audiență, de bani. E ca la război. Cei bătrâni îi îndeamnă pe cei tineri să lupte. Cei tineri scot arma și celor bătrâni li se umplu portofelele. Așa e în presă cu întrebările și emisiunile care dezbat intimități. Nu-i judecați pe tinerii reporteri, ei doar scot arma.

De ce nu vrea Delia copii! Răspunsul care a înfuriat toată România

Delia și-a pus în cap toate mămicile din România în numai câteva zile. Artista a răspuns la cea mai fierbinte întrebare cu privire la faptul că nu face copii.

Delia a fost sinceră cu fanii ei și le-a oferit răspunsul la întrebarea pe care o primește de foarte mult timp. Artista a recunoscut de ce nu vrea să facă și ea copii ca alte femei. Ei bine, răspunsul ei a adus cu el multe comentarii negative atât în rândul fanilor, cât și în rândul altor vedete.

„Deci, vrei complicații? Fă un copil!”

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Publicat: 02 nov. 2022, 11:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă