EXCLUSIV Cum arată sicriul în care va fi îngropat Cornel Galeș! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa

Publicat: 10 dec. 2019, 12:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Corpul neînsuflețit a lui Cornel Galeș va fi depus, astăzi, la Biserica Bazilescu, din Capitală. Viviana, fosta lui iubită, a luat o decizie incredibilă în ceea ce privește sicriul în care acesta va fi îngropat. 

Cornel Galeș va fi adus astăzi în România, urmând ca pe 12 decembrie să fie îngropat lângă ”Zânica” lui, regretata interpretă Ileana Ciuculete. Fostul impresar a murit la sfârșitul lunii noiembrie în urma unui accident produs lângă Valencia.

Potrivit apropiaților, Galeș va fi îngropat într-un sicriu cu geam în dreptul capului, deși imaginea va fi una greu de îndurat pentru toți apropiații. Și asta pentru că accidentul în care a murit a fost unul extrem de violent, astfel încât legiștii din Spania au fost nevoiți să-i facă o reconstrucție a capului.

Între timp, unul dintre pasegerii mașinii în care se afla Galeș, și care a fugit de la fața locului, ar fi fost arestat de polițiștii spanioli.

Nașa lui Cornel Galeș s-a ocupat între timp să-i facă și prima pomană, la 9 zile de când acesta s-a stins. Doina Belu a fost ieri, la Mănăstirea Ghighiu, unde a împărțit pachete.

 Pomană pentru Cornel Galeș, la Mănăstirea Ghighiu

 “Au trecut 9 zile și m-am gândit să-i fac pomană. Am fost ieri (duminică – n.r.) la Mănăstirea Ghighiu ca să-i fac așa cum trebuie. După slujbă am împărțit și pachete, de post, dar și cu pește că ieri a fost dezlegare la pește. Am făcut pește prăjit, icre, și alte preparate din pește, am pus covrigi, banane, câte o bere, și am împărțit. Trupul lui Cornel va fi adus marți în țară, încă nu se știe dacă va fi adus cu o cursă specială sau nu. Va fi depus la aceeași biserică la care a fost depusă și Ileana, în Chitila, iar joi este înmormântarea. Viviana a ajuns în țară și ea. Pomană i-am făcut pentru că au trecut 9 zile… de pomeni, vă dați seama, că tot eu o să mă ocup, așa cât pot, cum pot. Că el nu are pe nimeni, fratele nu a dat niciun semn, fata lui, la fel. Viviana s-a chinuit mult să-l poată aduce în țară pentru că nu erau cununați, cu acte, și acolo, în Spania, legile sunt diferite față de cum este la noi. A umblat, săraca, mult. A reușit să-l scoată cu ajutorul Ambasadei, a umblat pe la Consulat, în posesia actelor lui și a lucrurilor n-a intrat, că nu i s-a permis, toate au rămas acolo, în apartament, în Spania, a declarat Doina Belu pentru CIAO.RO.

 

 

Publicat: 10 dec. 2019, 12:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă