EXCLUSIV | Ce face Silviu Mircescu atunci când nu este la TV sau la teatru! Picanterii din viața personală: „Merg 6 din 7 zile la…”

Publicat: 26 oct. 2022, 12:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Silviu Mircescu, actor în serialul „Clanul”, de la Pro TV, ne-a dezvăluit cum e atmosfera pe platourile de filmare, dar și cum se înțelege cu ceilalți actori.

Silviu Mircescu, actor în serialul „Clanul”, ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, la Pro TV, ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum se desfășoară filmările pe platou, dar și ce relații a legat cu actorii. Actorul îl interpretează pe „Silviu”, un personaj care se află de partea Comisarului, în „Clanul”.

Atunci când nu e pe scena teatrului, unde joacă în foarte multe piese, și pe platoul de filmare de la „Clanul”, Silviu Mircescu se află în sala de sport sau petrece timp cu familia lui.

Silviu Mircescu, despre rolul din „Clanul”: „Am adăugat experiențe noi, situații noi și un personaj nou, care ușor, ușor prinde contur și se dezvoltă de la episod la episod”

Silviu, știm că ați terminat filmările pentru primul sezon CLANUL. Cum a fost pentru tine această perioadă?

A fost perioadă minunată și productivă pe plan artistic. De ce spun asta? Pentru că am adăugat experiențe noi, situații noi și un personaj nou, care ușor, ușor prinde contur și se dezvoltă de la episod la episod. Pe scurt, am îmbogățit ‘’bagajul de cunoștințe pe plan actoricesc’’ cu noul proiect, CLANUL!

Povestește-ne puțin cum te-ai înțeles cu ceilalți actori, cu membrii echipei de producție?

Atmosfera de pe platou e specială. Suntem ca acasă! Ne cunoaștem foarte bine între noi! Suntem ca o familie și lucrurile funcționează ceas! Am mai spus într-un alt interviu, când ești la filmare, nu-ți vine să mai pleci acasă! 🙂

Acum la final de prim sezon, ce calități simți că ai împrumutat de la personajul tău? Și ce din tine i-ai dat lui?

Pot spune că am împrumutat ATENȚIA pe care o are personajul pe care-l interpretez și CALMUL pe care îl are. Pot să spun că i-am dezvoltat puțin agresivitatea, bineînțeles unde a fost nevoie…

În ce piese de teatru joacă Silviu Mircescu, actorul din serialul „Clanul”

Știm că în această perioadă ești implicat și în foarte multe proiecte de teatru. Unde te putem vedea și cum e să îmbini cele două arii?

Puteți să mă vedeți la TNB în spectacolele: Livada de vișini, Pădurea Spânzuraților, Mașinăria-musical, No man’s land și pregătesc 2 spectacole noi tot acolo. Puteți să mă vedeți la Teatrul Roșu în spectacolele O femeie împărțită la 2 și O moștenire și 2 nepoți. Puteți să mă vedeți la Teatrul Elisabeta în spectacolul Ghici cine te sună!? Puteți să mă vedeți la Sala Palatului în musical-ul Mamma Mia. Puteți să mă vedeți la Teatrul de comedie, în spectacolul Cum să distrugi o piesă? Și pe 30 Octombrie am premiera la Sala Gloria cu spectacolul Totul sau nimic, alături de colegii din Clanul, George Ivașcu și Bogdan Farcaș! Am îmbinat dintotdeauna televiziunea cu teatrul și cu filmul… Eu nu cred că exista actor de teatru sau de film, există actor și atât!

Silviu Mircescu: „Merg 6 din 7 zile la sală, indiferent de oră”

Am văzut la tine pe Instagram că faci foarte mult sport în ultima perioadă. Când ți faci timp și cum ți-a schimbat stilul de viață?

Într-adevăr fac foarte mult sport pentru că mi se pare normal ca un actor profesionist să aibă grijă de felul cum arată…. Merg 6 din 7 zile la sală, indiferent de oră… Și încerc pe cât posibil să mă odihnesc îndeajuns și să mănânc ce trebuie… Am un program cât de cât stabil.. Mă culc cât pot de devreme, dar în fiecare zi mă trezesc la 7.00 pentru că pleacă băiatul meu la grădiniță și așa îmi încep eu ziua 🙂

Când nu ești în filmări sau la teatru, ce te face să zâmbești, ce te bucură?

Mă bucură Familia mea frumoasă! Și bineînțeles cel mai mult și cel mai mult, băiețelul meu, Tony! ❤️

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 26 oct. 2022, 12:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă