EXCLUSIV| Ce a făcut Oana Roman după ce a semnat actele de divorț! Pe chipul ei se citește…

Publicat: 18 feb. 2021, 10:53 Autor: G. M. Vedete

Ce a făcut Oana Roman după ce a semnat actele de divorț la notar? Ei bine, CIAO.RO vă prezintă imagini exclusive cu vedeta!

Oana Roman a avut o zi tare grea luni. Asta pentru că și-a revăzut jumătatea la notar pentru a divorța. Oana și Marius Elisei au decis să pună punct căsniciei, după mai bine de 7 ani, în care au împărțit și bune, și rele. Cei doi au hotărât însă să divorțeze la notar, de comun acord, fără tam-tam. Au reușit să ajungă la o înțelegere și să rămână prieteni, și părinți pentru micuța Isa, pentru care au stabilit custodie comună. Deși sunt ambii împăcați cu ideea divorțului, după cum au declarat recent, pentru Oana cel puțin n-a fost deloc un moment ușor, ci unul dureros pentru că nu și-ar fi dorit să ajungă în acest punct.

Oana Roman, îmbrăcată în negru la divorț

La notar, la divorț, Oana Roman s-a îmbrăcat în negru din cap până-n picioare: fustă, cizme și haină. La scurt timp după ce a divorțat, fiica lui Petre Roman, a plecat de la notar și s-a oprit la o bancă, se pare. Ea avea în mână niște coli, probabil acte, dar nu știm dacă sunt cele de la notar, cum că a divorțat, sau altele pentru bancă.

Cert este că Oana Roman părea abătută, părea tristă și mergea cu capul plecat.

Oana a postat un video pe contul ei de Instagram unde apare alături de fostul ei soț, Marius Elisei. Cei doi au făcut declarații pentru cei care îi urmăresc.

Oana Roman: „După 7 ani și o lună am încheiat frumos, amiabil, civilizat, decent”

“Suntem aici împreună, deși nu mai suntem soț și soție. De ieri, noi am semnat actele de divorț la notar, amiabil. (…) Noi am ales să terminăm această căsnicie pe cale amiabilă, am semnat la notar actele de divorț, cât și actele privind custodia Isabelei, care va fi una comună. Vom avea grijă împreună de ea, domiciliul îl va avea aici, unde a crescut. Noi am discutat, a fost cu suișuri și cu coborâșuri, nu a fost totul foarte clar de la început, dar dorința noastră a fost ca Isabela să aibă un mediu liniștit în care să crească și pentru asta noi trebuia să ajungem la o înțelegere. Eu mă bucur că am reușit asta, rămânem părinți pentru Isabela și în al doilea rând prieteni.

Chiar dacă mariajul ăsta n-a mai mers, noi rămânem prieteni, rămânem apropiați în sensul în care avem responsabilități comune (n.r. referire la copil) și vom colabora profesional. (…) Ideea e să ne înțelegem. Vom colabora profesional pe partea de imagine. Isa va crește alături de noi, va sta și la mine și la tatăl ei. Ne veți mai vedea împreună. (…) După 7 ani și o lună am încheiat frumos, amiabil, civilizat, decent”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

 

 

Publicat: 18 feb. 2021, 10:53 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×