Umilință supremă pentru Oana Roman! Cine este blonda cu ochii albaștri care a scos-o din planurile lui Marius Elisei

Publicat: 14 ian. 2021, 13:51 Autor: G. M. Vedete

Marius Elisei și-a găsit alt model pentru afacerea cu haine pe care a pus-o pe picioare cu vedeta în urmă cu câteva luni. Oana Roman este istorie?

Bărbatul parese că se ocupă în continuare de magazinul online. Pe site au apărut articole noi și, mai mult, acestea sunt purtate de o tânără blonduță, cu ochi albaștri și cu o siluetă de invidiat.

Marius Elisei și-a găsit alt model pentru magazinul online

La momentul despărțirii, Oana Roman a făcut story-uri în care a anunțat că nu mai are nicio legătură cu magazinul online de haine, acesta rămânându-i lui Marius. Tot atunci, ea relata că și-a rugat soțul să scoată imaginile cu ea de pe site, să nu promoveze afacerea folosindu-se de imaginea ei. Iată că bărbatul i-a îndeplinit dorința Oanei Roman, se pare. Acesta a șters imaginile în care apărea ea și le-a înlocuit cu alte noi cu o tânără model.

Elena Marin de la Survivor, model și ea pentru Marius Elisei

Tot model pentru site-ul lui este și Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan și concurentă în echipă Faimoșilor la Survivor sezon 2 de la Kanal D.

Gestul lui Marius Elisei arată că i-a făcut pe plac Oanei Roman, dar și faptul că între cei doi pare să fie ruptura definitivă, nu ca în anii trecuți când s-au mai certat, s-au despărțit, însă tot s-au împăcat.

Cum a început povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț. Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

Sursa foto Arhivă Ciao.ro/ mioboutique.ro

Publicat: 14 ian. 2021, 13:51 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×