Aici va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu! Apariție bizară la locul de veci în care urmează să fie îngropat artistul

Publicat: 03 Apr. 2021, 18:38 Vedete

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, alături de fiul său, Mihăiță, tânăr ce s-a stins la doar 32 de ani, în 2018.

Lumea muzicii lăutăresti este în doliu, după ce regretatul artist a murit la vârstă de 70 de ani. Din nefericire, problemele cauzate de noul coronavirus și-au spus cuvântul, iar Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu boala. Acesta a fost internat la secția AȚI a spitalului Floreasca, unde și-a dat și ultima suflare, iar familia dorește, se pare, să-l ducă pe ultimul drum în acest weekend.

 Pisică neagră la locul de veci al lui Nelu Ploieșteanu

La doar câteva ore înainte ca celebrul artist să se stingă, în cimitir, chiar lângă locul său de veci, și-a făcut apariția, o pisică neagră. Patrupedul a stat preț de câteva minute lângă locul de veci, aproape că s-ar fi urcat pe el, mai ales că acolo se află multe jucării aduse de soția artistului pentru fiul decedat în 2018.

Una din superstițiile stranii este că pisica neagră a fost asociată cu moartea în Italia secolului XVI, unde se spunea că dacă un astfel de animal ajunge să se întindă pe patul unei persoane bolnave, moartea acesteia este iminentă. În cazul în care este văzută în apropierea unui cortegiu funerar, atunci e semn rău, căci asta ar însemna că un alt membru al familiei ar urma să moară, scrie animalepierdute.ro.

În cea mai mare parte a Europei, pisica neagră înseamnă un semn rău, este considerată un simbol al nenorocului și morții, scrie diane.ro.

Nelu Ploieșteanu înmormântat lângă fiul său

Mihăiță, regretatul fiu al artistului de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu, s-a stins din viață în 2018 și a fost înmormântat în Cimitirul Străulești 2. Artistul și soția lui, Elena, i-au făcut un loc de veci superb pe care-l îngrijesc cu mare atenție. Elena, mama băiatului, merge săptămânal la mormânt să pună flori, jucării noi, să aprindă lumânări și să curețe marmura. Femeia suferă îngrozitor și încă nu poate accepta ideea că fiul ei pe care l-a îngrijit cu multă dragoste și cu care s-a chinuit enorm, s-a stins.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins  în 2018, la 32 de ani, după o lungă suferință. Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința, după cum a declarat Elena, în anii trecuți. De la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnoticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, el fiind paralizat.

Elena l-a îngrijit, până la 32 de ani, ca pe un bebeluș și nu s-a dezlipit de el nici măcar pentru a merge la colțul străzii să ia o pâine. 32 de ani din viața să, Elena i-a dedicat lui Mihăiță pe care-l spăla, îl hrănea cu lingurița, dormea cu el și îi schimba pamperșii. Tratamentul lui Mihăiță era extrem de costisitor, Elena având în casă un frigider plin cu medicamente. Zilnic, conform declarațiilor lui Nelu Ploieșteanu, tratamentul băiatului costa între 100 și 200 de lei. Din păcate, însă, în 2018, Mihăiță s-a stins, cauza morții fiind se pare apariția unor complicații pulmonare, pe care medicii nu au reușit să le rezolve.

 

Publicat: 03 Apr. 2021, 18:38 Vedete
Pe aceeași temă