Decizia luată de familia lui Nelu Ploieșteanu, după moartea artistului: ”Nu a fost ușor ce ni s-a întâmplat și nu trebuie lăsat așa”

Publicat: 30 Apr. 2021, 10:40 Vedete

Familia regretatului artisti Nelu Ploieșteanu au luat o decizie, după moartea acestuia. Aneta Gavrilă, fiica cântărețului, a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta. Membrii familiei intenționează să dea în judecată spitalul în care Nelu Ploieșteanu a fost internat.

Aneta Gavrilă, fiica cântărețului Nelu Ploieșteanu, a făcut o serie de declarații în legătură cu situația în care se află în prezent familia și dreptatea pe care dorește să i-o facă tatălui ei. Potrivit informațiilor, familia artistului intenționează să dea în judecată spitalul în care a fost internat, și anume Spitalul Floreasca. Fiica lui susține că personalul medical ar fi fost neglijent, nepăsător și îl acuză de rele tratamente, arată Cancan.

Soția artistului a mărturisit după moartea lui că le dădea bani infirmierelor pentru a avea grijă de artist și că acestea țipau la el. De asemenea, nu i-ar fi fost administrat tratamentul bun pentru Covid-19.

“Nu pot să vă spun nimic deocamdată, sunt niște lucruri foarte personale. O să vedeți la momentul respectiv, când apare pe portalul instanței. Lucrurile acestea nu vreau să le vorbesc în presă, eu fac demersurile pe care trebuie să le fac în continuare, pentru că nu o să las lucrurile așa. Nu a fost ușor ce ni s-a întâmplat și nu trebuie lăsat așa”, a declarat Aneta Gavrilă, potrivit fanatik.ro.

“Pentru mine, în momentul ăsta, este un subiect foarte sensibil, mai ales că se apropie sărbătorile și nu pot vorbi despre el la trecut. Nici nu pot să vorbesc despre el și despre ce vreau să fac în legătură cu ce s-a întâmplat! Nu pot! Este mult prea devreme și este mult prea dureros. Eu cred că ar mai fi trebuit să trăiască și am multe semne de întrebare pe care nu o să le las fără răspuns. Mai ales acum, în săptămâna asta, când noi făceam împreună foarte multe lucruri, nu pot să vorbesc!”, a mai spus Aneta Gavrilă.

Nelu Ploieșteanu a fost în stare gravă la terapie intensivă

Internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, Nelu Ploieșteanu s-a aflat în stare gravă. Artistul era intubat cu o saturație a oxigenului de 50% și plămânii grav afectați. În urmă cu câteva zile, familia sa a lansat un mesaj disperat de ajutor către cadrele medicale ale spitalului, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de jurnalista Mara Bănică. Celebrul Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani în noaptea de 2 aprilie. Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a declarat că Nelu Ploieşteanu a murit în jurul orei 1.00.

Nelu Ploieșteanu, înmormântat lângă fiul său

Mihăiță, regretatul fiu al artistului de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu, s-a stins din viață în 2018 și a fost înmormântat în Cimitirul Străulești 2. Artistul și soția lui, Elena, i-au făcut un loc de veci superb pe care-l îngrijesc cu mare atenție. Elena, mama băiatului, merge săptămânal la mormânt să pună flori, jucării noi, să aprindă lumânări și să curețe marmura. Femeia suferă îngrozitor și încă nu poate accepta ideea că fiul ei pe care l-a îngrijit cu multă dragoste și cu care s-a chinuit enorm, s-a stins.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins  în 2018, la 32 de ani, după o lungă suferință. Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința, după cum a declarat Elena, în anii trecuți. De la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnoticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, el fiind paralizat.

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 30 Apr. 2021, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă