Familia lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave după moartea celebrului artist. Fiica acestuia a luat o decizie neașteptată

Publicat: 14 Apr. 2021, 11:59 Vedete
Familia lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave după moartea celebrului artist. Fiica acestuia a luat o decizie neașteptată

Familia regretatului artist Nelu Ploieșteanu trece prin clipe grele, după moartea acestuia. Soția solistului a răbufnit și a făcut acuzații grave la adresa medicilor care au avut grijă de cântăreț. De asemenea și una dintre fiicele lăutarului a luat o decizie neașteptată.

Familia lui Nelu Ploieșteanu a făcut acuzații dure după moartea cântărețului. Rudele acestuia acuză medicii de faptul că nu l-au îngrijit corespunzător și din această cauză a decedat.

Familia lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave

În emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Elena Ploieșteanua a detaliat calvarul prin care a trecut soțul său.

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a povestit Elena Ploieșteanu, la Exclusiv Vip.

”Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a mai spus văduva lui Nelu Ploieșteanu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Fiica solistului decizie radicală

Una dintre fiicele artistului a anunțat faptul că va da în judecată Spitalul Floreasca pentru modul în care l-a îngrijit pe tatăl său.

”Soțul meu m-a sunat cu cameră pe telefon, când i s-a făcut rău noaptea. Mi-a spus că l-a certat doamna doctor că fetele tot sunau să intrebe ce face și o deranjau pe doamna doctor. Zicea că ea nu intră mereu la el când au ele chef, că nu se echipează, că are copii acasă și îi infectează. Nici nu l-au schimbat, mi-au adus sacul cu hainele lui. Vă arăt lenjeria intimă să vedeți că trei săptămâni el nu a fost schimbat! De ce dacă OMS a dat ordin ca decedații de Covid să fie îmbrăcați, de ce nu au respectat legea? O să zgudui România cu ce o să spun! De ce nu l-au lăsat să-l îmbrace cum era el, elegant?”, a mai declarat Elena Ploieșteanu, la Prima TV.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Apr. 2021, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă