Fiica lui Nelu Ploieșteanu face acuzații grave: ”Tatăl meu a fost îngropat mai rău ca un câine”

Publicat: 09 Apr. 2021, 15:17 Vedete
Fiica lui Nelu Ploieșteanu face acuzații grave: ”Tatăl meu a fost îngropat mai rău ca un câine”

Nelu Ploieșteanu a fost condus pe ultimul drum miercuri, după ce regretatul artist a pierdut lupta cu noul coronavirus. Aneta Gavrilă, una dintre fiicele marelui cântăreț face acuzații grave și povestește faptul că tatăl ei a trecut prin clipe de groază înainte de a muri. Aceasta susține faptul că artistul nu a fost îngrijit corespunzător în spital.

Aneta Gavrila este revoltată din cauza neglijenței de care ar fi dat dovadă personalul medical care a avut grijă de tatăl său, dar și din cauza faptului că a fost nevoită să îl înmormânteze în condiții inumane.

Aceasta a povestit, cu lacrimi în ochi, că părintele său a primit doar oxigen, iar atunci când a ajuns la Terapie Intensivă era deja prea târziu.

Nelu Ploieșteanu nu a primit tratamentul adecvat

”Pe tatăl meu, sâmbătă, când l-am internat la Spitalul Floreasca, l-a tratat un medic cardiolog, care nu a făcut practic nimic, decât i-a pus oxigen, din ce în ce mai mult. Şi atât. A doua zi, a venit un doctor care am înţeles că este pneumolog şi această doamnă doctor Ionescu, care este la Floreasca, nu mai ştia de capul ei când a venit, ce să facă mai repede, pentru că plămânii lui erau de sâmbătă afectaţi în proporţie de 70%.

Era într-o criză de isterie şi atât, nimic mai mult. Nici ea nu a făcut nimic, deci a ajuns la ATI. În momentul în care a ajuns la ATI, nu mai avea nicio şansă. Mi s-a spus de medici cu experienţă în spate, de 40-50 de ani de ATI. Toată perioada asta de participare a lui în ATI a fost de chin pentru el şi pentru noi, bineînţeles. Nu a avut nici măcar 1% şanse. Cu toate astea, domnul doctor Ţincu se uita în ochii mei şi a spus că a mai avut pacienţi atât de grav şi i-a salvat, în fine”, a declarat fiica artistului, la Antena 3.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Apr. 2021, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă