Nelu Ploieșteanu i-a făcut fiului său un cavou de SFÂNT! ”Seamănă cu mormântul lui Arsenie Boca!”

Publicat: 09 Dec. 2019, 22:23 Vedete

Nelu Ploieșteanu și soția lui, Elena, au ornat locul de veci al fiului lor cu multe jucării, dar și cu un brad împodobit. 

Mihăiță, regretatul fiu al artistului de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu, s-a stins din viață în 2018 și a fost înmormântat în Cimitirul Străulești 2.

Nelu Ploieșteanu a pus un brad împodobit la mormântul fiului său

Aproape de intrarea în cimitir, unul dintre cele mai “colorate”, dar și bine îngrijite morminte este cel al lui Mihăiță. Conform angajaților, Elena, mama lui, merge frecvent la locul de veci ca să-l curețe, să schimbe florile, sau să mai pună jucării. Femeia i-a umplut mormântul cu jucării de pluș, iar de câteva zile a împodobit inclusiv un brad pe care l-a pus lângă locul în care se odihnește sufletul fiului ei.

Martorii sunt uluiți de frumusețea acestui loc în care Nelu Ploieșteanu și soția lui varsă multe lacrimi. ”Seamănă cu mormântul lui Arsenie Boca”.

Soția lui Nelu Ploieșteanu i-a dedicat 32 de ani din viață fiului său bolnav

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins  în 2018, la 32 de ani, după o lungă suferință. Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința, după cum a declarat Elena, în anii trecuți. De la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnoticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, el fiind paralizat.

Elena l-a îngrijit, până la 32 de ani, ca pe un bebeluș și nu s-a dezlipit de el nici măcar pentru a merge la colțul străzii să ia o pâine. 32 de ani din viața să, Elena i-a dedicat lui Mihăiță pe care-l spăla, îl hrănea cu lingurița, dormea cu el și îi schimba pamperșii. Tratamentul lui Mihăiță era extrem de costisitor, Elena având în casă un frigider plin cu medicamente. Zilnic, conform declarațiilor lui Nelu Ploieșteanu, tratamentul băiatului costa între 100 și 200 de lei. Din păcate, însă, în 2018, Mihăiță s-a stins, cauza morții fiind se pare apariția unor complicații pulmonare, pe care medicii nu au reușit să le rezolve.

 

Publicat: 09 Dec. 2019, 22:23 Vedete
Pe aceeași temă