Ce mesaj disperat a lăsat Nelu Ploieșteanu cu limbă de moarte! Trecerea în neființă a vestitului lăutar scoate la iveală un adevăr șocant

Publicat: 08 apr. 2021, 20:28 Autor: ileana.ghinea Vedete
Ce mesaj disperat a lăsat Nelu Ploieșteanu cu limbă de moarte! Trecerea în neființă a vestitului lăutar scoate la iveală un adevăr șocant

Decesul lui Nelu Ploieșteanu a născut zeci de controverse. De la o înmormântare amânată, până la apeluri disperate ale familiei transmise, inclusiv primului ministru, trecerea în neființă a vestitului lăutar scoate la iveală lucruri mai puțin… ortodoxe.

Una dintre persoanele care aruncă, poate, cea mai puternică bombă, este nimeni alta decât fiica artistului, care este de altfel și ultima persoană care a vorbit cu Ploieșteanu înainte ca acesta să intre în comă.

EXCLUSIV! Am aflat care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Nelu Ploieșteanu fiicei lui, înainte să moară

„Nu o mai suna pe doamna doctor, că mă ceartă!”. Acestea au fost printre ultimele cuvinte pe care fiica lui Nelu Ploieșteanu le-a auzit de la tatăl ei. Declarația a fost făcută de Mădălin Ionescu, azi-noapte, în emisiunea „Mădălin Ionescu SHOW”, difuzată în exclusivitate de Metropola TV, de luni până vineri, de la 22.00 – 24.00.

Madalin Ionescu Show

Se pare că insistențele familiei de a afla care este starea de sănătate a artistului nu a fost pe placul unuia dintre medicii care s-au ocupat de artistul pacient, iar acesta lucru, cumva, se „traducea” în comportamentul pe care specialistul îl adopa în relația cu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu noul coronavirus pe 2 aprilie. El fusese internat cu două săptămâni înainte la Spitalul De Urgență Florească, însă sechelele pe care le-a produs noul coronavirus în corpul artistului au fost fatale. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut pe pagina de Facebook SMURD, la începutul acestei săptămâni.

Pentru că nu au crezut că tatăl lor a fost ucis de cumplitul coronavirus, fetele artistului au cerut efectuarea necropsiei, din dorința de a-l înmormânta pe tatăl lor conform obiceiurilor creștine. Din păcate, rezultatul necropsie nu a fost cel pe care îl aștepta familia artistului.

Rezultatul necropsiei a arătat că artistul avea COVID-19 atunci când a decedat, iar acesta a fost înmormântat conform regulilor în vigoare pentru pacienții infectați cu coronavirus, fără parastas și slujbă în biserică.

Îndrăgitul artist Nelu Ploieșteanu a fost înhumat miercuri, cu o zi mai târziu decât ar fi trebuit. La cimitir a fost însoțit doar de fiicele sale și de câțiva apropiați. Nelu Ploieșteanu le spunea prietenilor că “s-a născut lăutar și așa ar vrea să moară”. Timp de 50 de ani, Nelu Ploieșteanu – una din marile voci ale muzicii de petrecere – i-a înveselit pe mulţi români. Se ştie că în anii comunismului a fost unul dintre artiștii preferați ai lui Nicolae Ceauşescu.

Născut pe 16 decembrie 1950, pe numele real Ion Dumitrache, a început să cânte la vârsta de 18 ani în satul natal din Prahova, moment în care şi-a luat şi numele de scenă Nelu Ploieşteanu. În 1970, s-a mutat la Bucureşti şi a început să colaboreze cu Teatrul de revistă „Ion Vasilescu”, apoi cu mai multe localuri din oraş. Nouă ani mai târziu a plecat în primul său turneu în străinătate, împreună cu ansamblul Mugurelul. După 1990, a lansat peste 15 album, iar cele mai importante colaborări muzicale ale lui au fost cu actorii Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache.

Publicat: 08 apr. 2021, 20:28 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă