Nelu Ploieșteanu, condus pe ultimul drum! Artistul va fi înmormântat după regulile COVID

Publicat: 07 Apr. 2021, 12:22 Vedete

Familia și apropiații lui Nelu Ploieşteanu au ridicat trupul artistului de la INML. Chiar dacă toți au refuzat sa îl îngroape în condiţiile impuse de autorităţi, până la urmă va fi înmormântat după regulile COVID.

Trupul neînsuflețit al artistului a ajuns acasă în urmă cu puțin timp. Nu va există o slujba cu priveghi pentru îndrăgitul cântăreț, din privina regulilor COVID-19. Sicriul va fi dus de acasă la cimitrul Străulești, relatează antena3.ro.

Familia consideră că ceea ce se întâmplă este o batjocură la adresa artistului. Fiicele artistului au insistat să se recolteze probe pentru a se demonstra că trupul tatălui lor nu mai reprezintă un pericol de infectare și pentru a obține o derogare că să poate organiza înmormântarea celebrului cântăreț după datină creștină.

Legiștii au stabilit cauza morții lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu avea COVID-19 atunci când a murit, au stabilit medicii legiști de la INML. Rezultatul testului pentru coronavirus a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino.

Artistul va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde este înmormântat și Mihăiță, băiatul lui care a murit în urmă cu doi ani, la frageda vârstă de 32 de ani. El suferea de un handicap și este mobilizat la pat.

 

 

Publicat: 07 Apr. 2021, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă