Este vestea anului! Una dintre cele mai sexy actrițe din lume a spus ”DA”!

Publicat: 05 Dec. 2019, 12:26 Vedete
Este vestea anului! Una dintre cele mai sexy actrițe din lume a spus ”DA”!

Actriţa americană Emma Stone s-a logodit cu iubitul ei, producătorul de film Dave McCary, după doi ani de relaţie.

Co-fondator al grupului umoristic Good Neighbour, McCary, care lucrează în prezent pentru emisiunea Saturday Night Live (SNL), a anunţat fericita veste pe Instagram. El a postat un selfie alături de Stone – recompensată cu un Oscar pentru rolul din „La La Land” -, în care actriţa îşi arată inelul de logodnă spre camera foto.

Postarea a fost însoţită de două emoticoane înfăţişând inimioare.

View this post on Instagram

Emma has a new Stone that is shining just for her. La La land at the link in our bio for details on her engagement to boyfriend Dave Mccary! ❤️(📷: @davemccary)

A post shared by E! News (@enews) on

Stone, 31 de ani, se află într-o relaţie cu McCary, în vârstă de 34 de ani, din 2017. Cei doi s-au cunoscut când Stone a prezentat emisiunea SNL, la sfârşitul lui 2016, şi a jucat într-un sketch scris de McCary, scrie Agerpres.

Ea a fost recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul său din musical-ul romantic „La La Land”(2016) şi a mai jucat în filme precum „The Amazing Spider-Man”, „Birdman” şi „Crazy, Stupid, Love”.
Vedeta a avut anterior o relaţie cu actorul britanic Andrew Garfield. Cei doi s-au despărţit în 2015 după ce au fost împreună aproape patru ani.

Publicat: 05 Dec. 2019, 12:26 Vedete
Pe aceeași temă