Emily Burghelea a dat vestea cea mare! Blondina a dezvăluit sexul bebelușului: ”Așa cum și-a dorit tati”

Publicat: 20 ian. 2021, 11:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Emily Burghelea este în culmea fericirii. Fosta asistenta de la Antena 1 a dezvăluit recent, pe rețelele de socializare sexul bebelușului pe care urmează să îl aducă pe lume. Blondina a mărturisit faptul că dorința iubitului său s-a îndeplinit.

Emily Burghelea mai are doar câteva luni până va aduce pe lume primul său copil. În cadrul emisiunii Teo Show, blondina a dezvăluit faptul că va fi mămică de fetiță. Totodată, fosta asistentă TV a povestit faptul că această veste i-a adus o mare bucurie partenerului său care și-a dorit enorm ca primul copil să fie fată.

„Doamnelor si domnilor, este fetiță, nu gemeni, nu băiețel. Este fetiță, așa cum și-a dorit tati”, a confirmat Emily Burghelea, în direct, la ”Teo Show”.

Emily a vorbit și despre momentul în care o să nască: „Mi-aș dori să nasc în apă, dar nu știu exact unde o să fac asta. Ne gândeam într-o perioadă să mergem în America. Sunt hotărâtă să nasc în apă”, a dezvăluit blonda.

Cum a aflat Emily Burghelea că a rămas gravidă

Vestea cea mare a spus-o în direct într-o emisiune de la Kanal D. Fosta concurentă de la BAS și partenerul ei de viață s-au căsătorit recent. Timp de șapte luni, Emily Bughelea a ascuns sarcina, unul dintre motive fiind superstițiile și pentru faptul că ea și Andrei se încred în energiile pozitive și negative care ar putea fi transmise în jurul lor.

„Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată. ”Am aflat la patru săptămâni. Făceam un live pe Youtube cu două prietene, în timp ce găteam mi s-a făcut rău. Ele m-au întrebat în glumă dacă sunt însărcinată, fără să știe că noi chiar lucrăm la asta. Am mustăcit, am închis live-ul, m-am dus să-mi fac testul și am aflat vestea cea mare. A fost extrem de emoționant. Mi s-au tăiat efectiv picioarele”, a mai spus Emily Burghelea pe Instagram.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 ian. 2021, 11:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă