Emily Burghelea, probleme în vacanța din safari: ”Am zis că acolo nasc”

Publicat: 25 feb. 2021, 10:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Fosta asistentă de televiziune Emily Burghelea traversează cea mai fericită perioadă din viața sa, pentru că va aduce în curând pe lume primul său copil. Blondina a povestit prin ce peripeții a trecut în ultima sa vacanță.

Emily Burghelea urmează să devină mămică în aproximativ o lună de zile. Blondina a plecat într-o vacanță în Dubai, alături de partenerul său, iar acolo a avut parte de o experiență care i-a provocat multe emoții.

Prin ce a trecut Emily Burghelea în safari

La emisiunea ”Teo Show”, Emily Burghelea a explicat ce s-a întâmplat în safari, când un bebeluș i-a căzut în brațe.

„În safari nu este periculos, iar eu am stat în mașină cu un bebeluș de șase luni, un copilaș de patru ani. Îl admiram eu la geam (n.r. bebelușul de șase luni) și cum vorbeam eu așa…  se vedea în picaj bebelușul. Mi-a stat inima în loc. Lângă bebeluș era cineva care îl supraveghea și se uita în altă parte. L-am prins cu capul în jos. Am zis că acolo nasc. M-am speriat atât de tare, dar am rueșit să îl prind și e bine că am reflexe”, a povestit fosta asistentă TV, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, fosta asistentă a povestit cum a petrecut după ce acest moment a trecut.

”Medicul mi-a dat voie să plec în Dubai. Fără o adeverință de la medic n-aveam voie să plec. Am făcut cumpărături pentru mine, nu pentru bebeluș. Am stat o zi întreagă la cumpărături. Sunt foarte multe outlet-uri în Dubai, unde sunt foarte multe reduceri. Mi-am luat foarte multe de sport pentru că vreau să mă apuc de sport după ce se naște bebelina. Din prima zi până în ultima zi am realizat că am plătit mai puțin decât aș fi plătit în țară. Totalul a fost în jur de 5.000 de euro cu tot cu cazare, cu tot cu avion. Am stat în gazdă la cineva, ne-am făcut și prieteni. Am urcat în elicopter, am făcut-o și pe asta”, a mai spus ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 feb. 2021, 10:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă