Emily Burghelea a ajuns la capătul puterilor. Ce i-a făcut iubitul

Publicat: 26 nov. 2020, 10:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Emily Burghelea trece prin momente cumplite din cauza noului său iubit, cel puțin asta susține tânărul misterios. Acesta și-a terorizat iubita după ce mai multe zile la rând a fotografiat-o și a filmat-o din orice poziție. Fosta asistentă TV a luat o decizie radicală în acest sens.

Emily Burghelea a declarat în repetate rânduri că actualul său partener nu își dorește să apară în public. Blondina a insistat să îi facă un cont de Instagram, iar drept răzbunare iubitul acesteia a început să o fotografieze în orice ipostază.

 ”Șiiiii cred că am câștigat pariul! Am dus-o la exasperare cu story-urile mele, iar de două zile nu mă mai lasă să o filmez. Dacă lucrurile merg conform planului, am să reușesc să închid contul în câteva zile! @emilyburghelea eu ți-am zis!”, a scris iubitul fostei asistente de la Acces Direct.

În momentul în care Emily a aflat de deciza partenerului său a încercat cu orice preț să îl facă pe acesta să renunțe la idee: ”Nu îl închide, iubireeeeeee!!!!!!! Ți-am zis, filmează altceva. Altceva, nu pe altcineva”, a fost reacția lui Emily.

Emily Burghelea a fost cerută de soție, în direct!

Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, acolo unde nici nu a avut idee ce va urma, în direct. În timp ce se afla legată la ochi, răspunzând la întrebările celor doi prezentatori TV, fiind un joc, la final, s-a ”instalat” covorul roșu, s-au adus baloanele roșii și… iubitul ei s-a pregătit să îi pună întrebarea cea mare!

Emily Burghelea, când a auzit întrebarea din partea iubitului ei, Andrei, ”vrei să fii soția mea?”, fosta asistentă TV a rămas pur și simplu șocată inițial, apoi i-a revenit zâmbetul pe buze și, pe nerăsuflate, a țipat ”Da!”, în direct, la TV. Blondina s-a așezat în fața iubitului ei, în genunchi, și l-a îmbrățișat imediat. Andrei, viitorul soț al fostei concurente, a venit și cu un buchet de trandafiri roșii și unul alb, 21 în total.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 26 nov. 2020, 10:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă