Emily Burghelea, de la “Vorbește Lumea”, în stare de șoc după ce a fost părăsită de iubit: “Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii!”

Publicat: 31 iul. 2022, 11:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Emily Burghelea, de la “Vorbește Lumea”, are o poveste senzațională lângă Andrei, bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu un an!

Pe Emily Burghelea o vedem la ”Vorbește lumea”, în ediția de vară, emisiune pe care o prezintă alături de Cosmina Păsărin și Majda Aboulumosha.

Tânăra ne-a dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv, cum a primit propunerea de a face parte din emisiune, dar și cum reușește se împartă între proiecte și viața de acasă. Emily spune jumătatea ei, Andrei, o susține și o sprijină pe toate planurile și el este cel care are grijă de fetiță când ea este prinsă cu proiecte.

Emily Burghelea prezintă Vorbește lumea alături de Cosmina Păsărin și Majda Aboulumosha

Emily ne-a dezvăluit și ce poveste senzațională are cu Andrei, băiatul de care a fost despărțită vreo 6 luni. A părăsit-o fără o anunțe pune capăt relației.

Reporter: Emily, ai revenit la silueta de dinainte de sarcină

Emily Burghelea: Am grijă de copil încontinuu. Ăsta e secretul siluetei mele. Si în momentul în care ai foarte multe pe cap, deodată, uiți de foame. Mănânci trebuie mănânci, altfel nu poți sa trăiești, dar uiți de pofte… încetîncet ajungi te usuci pe picioare, cum îmi zice mie mamaia. “Mai mănâncă, mamă, ești prea slabă”. N-am așa puține kilograme, știi, am vreo 61, ceea ce nu e puțin. Dar de fiecare dată se poate mai bine. Niște sală, tonifiere…

Nu faci sport, nu?

Emily Burghelea: Să știi în ultima perioadă, de când am născut-o pe Amedea, merg foarte mult pe jos cu ea, la plimbare, seara. Ăla e cumva cardio al meu. Altfel nu prea mai am timp de altceva, din păcate. Îmi doresc revin la sală cumva, la un moment dat. Până atunci mulțumesc cu plimbările în parc.

Nici la tratamente corporale nu merg, nu tentează acum. Și chiar dacă m-ar tenta, nu este o prioritate în momentul de față. Pun accentul pe altceva. Am terminat facultatea acum, mi-a mâncat foarte mult timp, mai ales o aveam și pe Amedea micuță, și proiecte.

Sunt fiartă după masaj, sincer, dar n-am mai făcut unul…. De când eram mică, cum s-ar spune.

Emily Burghelea: „De fiecare dată când am venit la Vorbește Lumea m-am simțit ca acasă”

Cum ai primit propunerea de a face parte din echipaVorbește Lumea”?

Emily Burghelea: A venit cu mult entuziasm din partea mea. Țin minte am fost la castinguri, au fost mai multe runde, iar după examenul final pe care l-am dat la facultate, imediat după am venit la Vorbește Lumea, am intrat în direct, am gătit o înghețată, și am avut foarte mari emoții.

Îți dai seama, dintr-un examen foarte greu pentru care am învățat foarte mult. Examen de 3 ori, greu rău, ne-au luat telefoanele, 3 supraveghetori, comisii peste comisii, ceva muuult. Deși am fost la Comunicare și Relații Publice, chiar s-a făcut… nu serios, foarte serios, facultatea.

Și după examen am venit direct, mi-am făcut două codițe, am intrat în platou… și aia a fost una dintre probe fără eu mi dau seama. Și când mi s-a spus este vorba despre un proiect, nu mi s-a spus nimic concret… Dar, cu toate astea, am fost entuziasmată. Imi place foarte mult emisiunea asta. De fiecare dată când am venit la Vorbește Lumea m-am simțit ca acasă. Iată, chiar e acasă.

„Fetița este la creșă”

Adio vacanță vara asta?

Emily Burghelea: Pe principiul “eu vara nu dorm” (râde – n.r.). de ce luăm vacanță, când putem nu. Și de ce plecăm în vacanță când putem ne simțim în vacanță la muncă? E o atmosferă plăcută aici. Nu regret nu merg în altă parte când tot ce-mi doresc este fiu aici.

Alte proiecte noi mai ai?

Emily Burghelea: În continuare îmi fac și proiectele pe Instagram. Și acolo sunt destul de activă, se întâmplă și acolo foarte multe lucruri. E multă muncă și pe online Da, e multă muncă, dar și-n același timp este și foarte frumos. Și nu dau în lături de la muncă. Mie îmi place muncesc și am muncit de când eram mică. Se întâmplă lucruri frumoase.

Chiar dacă uneori poate unele fete de vârsta mea sunt la club sau la petreceri, sau la distracții și eu nu sunt… eu fac ceea ce-mi place și asta satisface pe deplin.

Ce face micuța?

Emily Burghelea: Fetița este la creșă. Andrei o ia la 13.00 de la grădiniță pentru acolo stă 4 ore pe zi cât timp mami este la filmări. E un loc foarte sigur, o creșă în care avem multă încredere, are multe activități, o ajută se dezvolte. Va învăța facă la oliță. Învață multe acolo. Stă acolo până la 13.00. Apoi merge acasă cu tati, îi mănânce, o culcă, își face somnul de prânz și când se trezește mami e acasă.

Emily Burghelea: „Andrei ajută foarte mult. Fără el n- fi putut”

Ai ajutor, ai susținere

Emily Burghelea: Andrei ajută foarte mult. Și m-a ajutat foarte mult. Fără el n- fi putut. Cred fără el nici nu fi continuat facultatea. În mintea mea era aproape imposibil am grijă de Amedea în proporție de 100% și fac și facultatea. El mi-a zis “Sunt aici pentru tine, hai să facem asta împreună. E important pentru tine”.

S-a schimbat relația voastră odată cu venirea pe lume a copilului?

Emily Burghelea: Apariția Amedei… sincer, suntem alte persoane. Dar știi am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru el avea o conferință la Google. Și zic “Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau merg și eu”. Îmi zice “Nu, nu poți”. Eu “De ce nu pot? Te duci cu altcineva?” “Bine, hai văd cum pot fac”. A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit obțină un loc în hotel, bilet de avion, lua.

Și eu, cu o zi înainte, i-am zis “Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot vin. Oamenii ăștia spun au mare nevoie de mine și i-ar ajuta foarte mult dacă putea fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, li s-a întâmplat ceva… și trebuie duc”.

Emily Burghelea, de la ”Vorbește lumea”, părăsită de iubitul cu care astăzi are o familie. A ajuns pe perfuzii

Și el mi-a zis “Da, bine, sigur, faci cum crezi”. Adică nu mi-a dat atunci semnalul. Nu mi-am dat seama… Am ales rămân acasă și el nu mi-a mai răspuns la telefon. Deloc. L-am sunat de 700 de ori și n-a mai răspuns. Are și chestia asta nu se mai împacă niciodată cu o fostădacă s-a rupt relația… pentru el s-a rupt definitiv.

Și la un moment dat i-am scris un mesaj la care mi-a răspuns, pe Instagram, și de atunci ne-am reîntâlnit… Efectiv ne-am dorit amândoi familie, ne doream copil. Înaintea o facem pe Amedea am stat de vorbă și am zis “Hai facem un copil”. Și în două săptămâni a apărut Amedea. Suntem părinți înainte de toate, dar nu uitam fim și iubiți. E foarte important.

Mai aveți timp doar pentru voi doi?

Emily Burghelea: Mai avem timp. O culcăm devreme pe Amedea, ce pot zic (râde – n.r.) Ne ducem în altă cameră

Publicat: 31 iul. 2022, 11:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă