EXCLUSIV| Din ce activitate câștigă acum bani Emily Burghelea, după ce și-a dat demisia de la “Acces Direct”!

Publicat: 10 Jul. 2020, 09:43 Vedete

Am aflat din ce activitate câștigă acum bani Emily Burghelea, după ce și-a dat demisia de la “Acces Direct”! Fosta asistentă TV “nu moare de foame”, așa cum ar crede unii, ba din contră, i s-au rotunjit veniturile!

Emily Burghelea a plecat cu “zgomot” din Antenă, după ce a spus în cadrul emisiunii “Acces Direct”, unde era asistentă tv, că Vulpița ar fi bătută de Viorel și că ea nu mai suportă să ascundă acest lucru, așa cum ar face prezentatoarea Mirela Vaida și întreaga echipă, după cum a lăsat de înțeles.

Emily Burghelea câștigă bani din mediul online

De partea cealaltă, cei din Antenă susțin că nu este adevărat, ba mai mult, l-au dus pe Viorel la testul poligraf, rezultatul fiind că nu a agresat-o pe Vulpița, astfel dorind să arate că în emisiune nu există violență.

Ei bine, fosta asistentă tv nu pare foarte afectată de scandalul în care este implicată, mai ales că a fost și dată în judecată de trust, ba din contra, face vloguri destul de des, și postări pe paginile de social media, unde ține legătura cu fanii ei virtuali, imagini în care pare “bine merci” și cu zâmbetul pe buze.

Emily Burghelea, asaltată de colaboratori după ce și-a dat demisia?

Recent, ea și-a făcut și o schimbare de look, și-a “montat” niște extensii din păr natural, marca “Adi Constantin”, hairstylistul care se ocupă de părul ei de o bună perioadă. Mai mult, ea se plimbă în această perioadă, a fost și la mare câteva zile cu gașca de prieteni, iar în viitorul apropiat și-a mai programat mini-vacanțe, conform surselor din anturajul ei.

Emily nu pare afectată de întregul scandal și nici de faptul că a fost dată în judecată. Are avocat și oricum e liniștită că spune că deține probe pentru tot ce a declarat și că nu a mințit cu nimic. Procesul merge mai departe, ea își vede de viața ei și de contractele de promovare pe care le are și care nu sunt puține. Și-a crescut vlogul mult, youtube-ul, are contracte de promovare pentru diverse produse, cu diferite firme și chiar câștigă bine. Iar de când a plecat de la “Acces Direct”, are și mai multe propuneri de colaborare de promovări”, susțin surse din anturajul ei.

 

Publicat: 10 Jul. 2020, 09:43 Vedete
Pe aceeași temă