Abia acum s-a aflat! Ce salariu a încasat de fapt Emily Burghelea ca asistentă la Acces Direct

Publicat: 23 iun. 2020, 11:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Emily Burghelea nu mai lucrează ca asistentă TV în emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, după ce tânăra și-ar fi dat demisia.

Potrivit Ok!Magazine, Emily Burghelea nu încasa un salariu uriaș la emisiunea în care lucra ca asistentă, onorariul fiind de aproape 3.000 de lei. În urmă cu o săptămână, Emily anunța în emisiune faptul că nu ar mai suporta faptul că Veronica ar fi agresată de soțul ei, Viorel, aceasta izbucnind în lacrimi la TV.

După o serie de acuzații, Emily a fost luată la întrebări de șefii ei, apoi s-a filmat într-un vlog pe canalul ei, spunând ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor video.

Emily a plecat de la Antena 1

Atunci, Emily, înainte de a mulțumi partenerilor, a spus: ”Mirela, tu ştii că Viorel o agresează pe Veronica şi noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…”.

”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puţin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viaţa. Din câte ştiu eu, Emily nu depinde de aceşti bani, ea a fost mereu susţinută de părinţi”, a declarat un fost coleg, arată sursa citată.

Ultimul mesaj al fetei, din studioul ”Acces Direct”

”Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere! (…) Ca sa lamuresc pe toata lumea de ca am plecat, am filmat un clip si l-am pus pe youtube. Ma doare capul extrem de tare. Ma voi pune la somn…”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Publicat: 23 iun. 2020, 11:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă