Fetiță sau băiețel? Emily Burghelea a ”dezvăluit” care va fi sexul bebelușului

Publicat: 12 ian. 2021, 07:56 Autor: Andreea Voicu Vedete

Emily Burghelea și partenerul ei de viață vor deveni părinți în curând, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Dar care să fie, oare, sexul bebelușului?

Emily Burghelea va deveni, oficial, mămică pentru prima oară, însă nu a dezvăluit încă sexul bebelușului. Dar o postare de pe rețelele de socializare a atras atenția: oare să fie bebelușul pe care îl poartă în pântece o fetiță? Recent, ea a mers la un artist pentru a-i desena pe burtică, iar chipul conturat pe piele pare să arate unul de fetiță! Totuși, cei doi nu au dorit până în prezent să afle care este sexul bebelușului, iar acest detaliu a fost spus chiar de către Andrei, partenerul ei: „E ceva foarte emoționant, ce nu pot descrie. Nu știm dacă e băiețel sau fetiță, am vrea să fie surpriză, dar ne-am gândit că ar trebui să știm totuși ce e ca să ne putem pregăti”.

Emily Burghelea a fost pictată pe burtică | Sursă foto: captură Instagram

Cum a aflat Emily Burghelea că a rămas gravidă

Este fericire mare pentru Emily Burghelea, fosta asistentă tv de la ”Acces Direct” și fosta concurentă a emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Recent, ea a anunțat că este însărcinată în șapte luni, iar în curând va deveni mămică pentru prima oară. Însă cum a aflat că a rămas gravidă?

Vestea cea mare a spus-o în direct într-o emisiune de la Kanal D. Fosta cocnurentă de la BAS și partenerul ei de viață s-au căsătorit recent. Timp de șapte luni, Emily Bughelea a ascuns sarcina, unul dintre motive fiind superstițiile și pentru faptul că ea și Andrei se încred în energiile pozitive și negative care ar putea fi transmise în jurul lor.

„Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată. ”Am aflat la patru săptămâni. Făceam un live pe Youtube cu două prietene, în timp ce găteam mi s-a făcut rău. Ele m-au întrebat în glumă dacă sunt însărcinată, fără să știe că noi chiar lucrăm la asta. Am mustăcit, am închis live-ul, m-am dus să-mi fac testul și am aflat vestea cea mare. A fost extrem de emoționant. Mi s-au tăiat efectiv picioarele”,a mai spus Emily Burghelea pe Instagram.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 12 ian. 2021, 07:56 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă