Emily Burghelea, dezvăluiri despre partenerul ei! ”Când ne-am despărțit, în prima relație pe care am avut-o, am intrat în perfuzii la propriu”

Publicat: 10 ian. 2021, 16:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa Emily Burghelea, cea care a fost concurentă în show-ul ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D, și asistentă TV în emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1, este însărcinată în șapte luni! Ea și Andrei urmează să devină părinți, iar bucuria este extrem de mare. Însă ce spune blondina despre partenerul ei de viață?

Emily Burghelea și Andrei au mai fost împreună în trecut, însă relația nu părea să meargă foarte bine și nu era ”roz”, așa cum părea. Atunci, s-au despărțit. Ulterior, amândoi au aruncat ”cărțile” pe față și au vorbit deschis despre ceea ce își doresc de la relație și viață.

”Așa cum am spus și la Teo, nu m-aș fi văzut mămică atât de tânără, însă când l-am cunoscut pe el am știut că va fi tatăl copiilor mei. Mi-a dat curajul, siguranța și încrederea de care am avut nevoie ca să fac acest pas, iar acum sunt mai fericită ca niciodată. Avem o relație atât de închegată și frumoasă încât știu sigur că nimeni și nimic pe lumea asta nu ne mai poate despărți.

Să știți că nu a fost totul mereu roz între noi. Am trecut și prin momente dificile fără de care, sinceră să fiu, nu cred că am fi ajuns aici. Când ne-am despărțit, în prima relație pe care am avut-o, am intrat în perfuzii la propriu. Am suferit mult pentru că știam că el este sufletul meu pereche, însă orgoliul ne-a despărțit atunci. Dumnezeu știe cel mai bine cum să așeze lucrurile”, este prima parte a mesajului scris de Emily, arată Cancan.

Emily Burghelea spune despre partenerul ei că ”era un casanova”

”Atunci nu era pregătit. Era un casanova. Muncea mult, petrecea mult, avea alte priorități, ca și mine de altfel. Destinul a făcut să ne reîntâlnim și să ne dorim amândoi același lucru în același timp. O familie. De atunci a început totul…. #lovestory. Dacă mi-ar fi spus cineva în momentele grele că vom ajunge aici, nu aș fi crezut. Asta este o lecție. Trebuie să avem încredere în Dumnezeu. Infinită!”, a mai spus Emily Burghelea.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 10 ian. 2021, 16:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă