Elena Gheorghe a trecut prin clipe de coșmar! A avut 11 membri infectați cu noul coronavirus

Publicat: 31 oct. 2021, 11:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Fire veselă și optimistă, Elena Gheorghe a avut de îndurat multe emoții și stări în ultimele zile. Și asta pentru că 11 persoane din familia ei au avut probleme cu temutul virus.

Artista a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a povestit prin ce a trecut dar și faptul că a fost “asistenta” de serviciu la ea acasă și a încercat să își ajute familia și apropiații.

Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat…în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare.

Elena Gheorghe a trecut prin clipe de coșmar

N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți”, a povestit artista.

“Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am văzut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc…apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutari prin niște oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu. Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze”, a mai povestit Elena Gheorghe.

 

 

Publicat: 31 oct. 2021, 11:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă