Elena Basescu si Syda sunt din nou impreuna? Unde se vor duce cei doi

Publicat: 11 iul. 2018, 15:28 Autor: D. C. Vedete

Elena Basescu si Bogdan Ionescu nu mai formeaza un cuplu din 2016, dar asta nu-i face sa nu reuseasca sa formeze o familie pentru cei doi copii ai lor.

Elena Basescu si Syda sunt din nou impreuna? Acestia au impreuna 2 copii. O fetita, pe nume Sofia Anais, si un baietel, pe nume Traian Jr. Desi cei doi si-au refacut viata separat, vor ca micutii sa nu simta despartirea.

Desi cei doi si-au refacut viata separat, vor ca micutii sa nu simta despartirea.

„Conventia pe care o am cu mama copiilor este de o saptamana legata in luna iulie si alta in luna august in care avem copiii fiecare. Si acum este randul meu, asta pe langa miercurile si cele doua weekend-uri pe luna in care avem copiii in mod regulat.

Elena Basescu si Syda sunt din nou impreuna?

Ne petrecem vacanta impreuna, ca o adevarata familie si ne intelegem foarte bine, fiind o legatura care s-a creat in timp, prin intelegere si unitate.

Copiii se simt minunat, avand alaturi atat bunicii, parintii mei, cat si pe noi. Ei sunt mereu in centrul atentiei, iubiti si rasfatati”, a marturisit vedeta, conform Antena Stars.

Elena Basescu si Syda sunt din nou impreuna?Din casatoria celor doi au rezultat Sofia Anais si Traian Jr, dar pentru Eba nu a fost acesta sfarsitul, caci la inceputul lunii iunie a dat nastere celui de-al treilea copil, Anastasia, provenita din relatia cu Catalin Tomata.

Desi noul iubit al Ebei este cu 12 ani mai mic decat ea, pare sa nu fie un inconvenient.

Publicat: 11 iul. 2018, 15:28 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă