Ea este Izabela Alexa, fosta sotie a lui Dan Alexa. Ce s-a ales de ea dupa divortul

Publicat: 15 Jul. 2019, 14:16 News 3

Pe focoasa bruneta cu care este Dan Alexa acum toata lumea a vazut-o, insa cum arata fosta sotie?

Ea este Izabela Alexa, fosta sotie a lui Dan Alexa. Un mare scandal a izbucnit sambata seara, cand Anamaria Prodan i-a dat un pumn in gura lui Dan Alexa, antrenorul Astrei.

Astfel ca toata atentia este concentrata acum pe Dan Alexa si Anamaria Prodan. Lumea a inceput sa sape lucruri despre Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu, dupa ce a incasat „bataie” de la sexy impresara.

Ea este Izabela Alexa, fosta sotie a lui Dan Alexa

Ea este Izabela Alexa, fosta sotie a lui Dan Alexa

Multi au spus ca Anamaria a facut acest gest din cauza geloziei, pentru ca o focoasa bruneta l-a asteptat pe Alexa dupa terminarea meciului pentru a pleca impreuna.

Acum ceva vreme, s-a speculat ca Anamaria ar fi fost marul discordiei in cauza caruia Dan Alexa ar fi divortat de fosta lui sotie, Izabela, insa nu s-a confirmat nimic niciodata.

De ce Dan Alexa nu a lovit-o pe Anamaria Prodan? Impresara a explicat de ce i-a dat cu pumnul in gura

In octombrie 2016, Dan Alexa si Izabela au depus actele pentru divort iar o luna mai tarziu au semnat actele in fata notarului. Izabela nu a fost ok o buna perioada de timp dupa divortul de Alexa.

Insa s-a concentrat pe ingrijirea celor doua fetitie, Casiana, 12 ani si Antonia, 8 ani, astfel ca toata atentia s-a cocnetrat asupra lor si treptat a reusit sa elimine durerea din viata ei.

Reghe, socat de gestul sotiei sale, nu crede ca Anamaria l-a batut pe Alexe: „Vreau sa vad imaginile”

Izabela a aparut in lumina reflectoarelor in ianuarie 2017, atunci cand s-a vehiculat ca Alexa are o aventura. Insa Izabela a fost o prezenta discreta si nu a facut comentarii pe aceasta tema.

„Din respect pentru fetele mele si pentru Dan Alexa, că este tatăl lor, nu vreau să comentez! Motivele separării ne privesc doar pe noi doi!” a spus aceasta in acea perioada, potrivit Click!.

Dan Alexa a plecat cu o focoasa bruneta dupa bataia aplicata de Anamaria Prodan. Cine este aceasta

Publicat: 15 Jul. 2019, 14:16 News 3
Pe aceeași temă