După premier, și primarul general al Capitalei anunță că va face un test pentru coronavirus

Publicat: 05 Oct. 2020, 11:47 Arhiva
După premier, și primarul general al Capitalei anunță că va face un test pentru coronavirus

Coronavirusul lovește în oficialități! Şi primarul general ales al Capitalei a fost, săptămâna trecută, în platoul aceleiași televiziuni ca și premierul Ludovic Orban.

Nicușor Dan a precizat însă că nu intră în categoria contacţilor direcţi. Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că se va testa în cursul zilei de luni pentru a afla dacă este infectat sau nu cu noul coronavirus, transmite Agerpres. „În cursul zilei de azi mă testez”, a precizat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul unei vizite de lucru la Ministerul Fondurilor Europene.

Luni dimineaţa, premierul Ludovic Orban a solicitat testarea pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv. Şi Nicuşor Dan a fost în platoul respectivei televiziuni, săptămâna trecută, dar a precizat că nu intră în categoria contacţilor direcţi.

Ludovic Orban și-a amânat evenimentele de astăzi

Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane. Premierul s-a testat din banii lui și astăzi îi va ieși rezultatul. Orban se află acum la Guvern, izolat în biroul său, scrie antena3.ro.

Publicat: 05 Oct. 2020, 11:47 Arhiva
Pe aceeași temă