Dramatic! Povestea gemenilor care au murit la un secol distanță din cauza celor două pandemii care au schimbat lumea

Publicat: 23 apr. 2020, 12:48 Autor: Elena News
Dramatic! Povestea gemenilor care au murit la un secol distanță din cauza celor două pandemii care au schimbat lumea

Dramatic. Povestea gemenilor care au murit la un secol distanță, din cauza celor două pandemii care au schimbat lumea!

Povestea gemenilor Philip și Samuel Kahn, care s-au născut în 1919, în timpul teribilei pandemii de gripă spaniolă a impresionat întreaga planetă. Samuel a murit la doar câteva săptămâni, din cauza gripei spaniole, iar Philip Kahn a scăpat. Însă, el a murit 100 de ani mai târziu, răpus de COVID-19.

„Atât Filip, cât şi fratele său şi-au găsit sfârşitul în toiul unei pandemii. Samuel a fost doborât de gripa spaniolă, iar bunicul a căzut, regretabil, victimă a coronavirusului”, a spus dr. Corey Karlin-Zysman, nepoata lui Kahn.

Philip era cel mai în vârstă veteran din Nassau. A făcut parte din Forţele Aeriene şi a fost decorat în Al Doilea Război Mondial, unde a participat la misiuni pe Iwo Jima. Mai târziu, ca maistru electric, a ajutat la construirea Turnurilor Gemene. A avut doi nepoţi și a fost un om activ până la finalul vieții.

Faptul că a avut un frate geamăn pe care nu a ajuns să îl cunoască niciodată l-a afectat mult”, a spus Karlin-Zysman. „La final a fost conştient. Ştia ce se întâmplă şi, cu siguranţă, a sesizat ironia situaţiei.

Strănepoţii lui Kahn au ţinut să îi mulţumească. „Vreau doar să-i spun mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru noi”, a spus Elliot, în vârstă de 9 ani. „A fost un om grozav”, a adăugat Reese, în vârstă de 7 ani.

Publicat: 23 apr. 2020, 12:48 Autor: Elena News
Pe aceeași temă