Drama pentru o concurenta Miss, ramasa fara picior: „Ai fost votata pentru ca esti mutilata, esti dezgustătoare”

Publicat: 20 Sep. 2018, 12:54 Vedete

Un fotomodel din Italia traieste drama vietii sale. Pentru ca a ramas fara un picior cand era mica, acum trebuie sa treaca prin toate comentariile rautacioase ale oamenilor.

Chiara Bordi este o superba tanara din Italia, de 18 ani, care s-a nascut in Tarquinia. Aceasta a crezut ca viata i s-a distrus la doar 13 ani, cand s-a intamplat tragedia.

In urma unui accident de masina, Chiara si-a pierdut piciorul stang. Astfel ca a fost nevoita ca din acel moment, sa poarte tot timpul o proteza, pentru a se putea deplasa singura.

Insa aceasta tragedie nu a oprit-o pe adolescenta ca sa-si traiasca visul de a fi fotomodel si s-a inscris in mai multe competitii. Anul acesta chiar a reusit sa fie una din cele 3 finaliste la concursul Miss Italia 2018.

Insa nu a decursul totul atat de usor, Chiara starnind reactii nu tocmai prietenoase din partea multor oameni, din cauza protezei sale. Cum aceste concursuri sunt destul de riguroase cu aspectul fizic al fetelor, multi au blamat-o pe tanara pentru ca a participat.

Drama pentru o concurenta Miss, ramasa fara picior: „Ai fost votata pentru ca esti mutilata, esti dezgustătoare

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Sep. 2018, 12:54 Vedete
Pe aceeași temă