Petrecere cu dichis! Adelina Pestritu pregateste un botez fastuos

Publicat: 20 Sep. 2018, 12:01 Vedete

In scurt timp va avea loc botezul fetitei Adelinei Pestritu. In data de 10 noiembrie, fiica sa, Zenaida Maria, va fi oficial crestinata. Si nu va fi un botez oarecare, ci cu 250 de invitati si 3 preoti.

Adelina pregateste o petrecere cu dichis si este atenta la fiecare detaliu, pentru ca totul sa iasa perfect. Si cum totul legat de fetita sa trebuie sa fie perfect, botezul nu poate fi lasat mai prejos.

Pe data de 3 august Zenaida Maria a venit pe lume si i-a schimbat complet viata Adelinei. Aceasta este fericita pana peste cap, rolul de mamica fiind unul mult mai frumos decat si-ar fi inchipuit vreodata.

Fetita Adelinei si a lui Virgil va fi crestinata intr-o biserica din capitala, pe data de 10 noiembrie. Acum se ocupa de invitatii, fiind singurul lucru pe care inca nu l-a finalizat.

Petrecere cu dichis! Adelina Pestritu pregateste un botez fastuos pentru fetita sa

Petrecere cu dichis! Adelina Pestritu pregateste un botez fastuos pentru fetita sa

„Suntem în febra pregătirilor pentru marele eveniment. Pe data de 10 noiembrie o botezăm pe micuța Zenaida-Maria. În curând vom face în mod oficial invitațiile către cei dragi nouă. Vom avea în jur de 250 de invitați.”, a declarat Adelina pentru VIVA!.

Si pentru ca totul sa decurga fara cusur, Adelina va apela la 3 preoti pentru crestinarea Zenaidei. Unul din ei este adus la cererea nasilor.

Petrecere cu dichis! Adelina Pestritu pregateste un botez fastuos pentru fetita sa

„Eu voi avea 2 ținute. Una la slujba de cristinare a micuței și una la restaurantul unde vom petrece. Ambele culori în ton cu tema petrecerii. Suntem emoționați încă de pe acum. La slujba vor participa 3 preoți, unul dintre ei adus de la Constanța, de unde sunt și nașii noștri.”, a mai adaugat Adelina.

In momentul in care fetisa ei a implinit o luna, Adelina a postat un mesaj emotionant pe contul ei de Instagram.

„În urmă cu fix o luna (03.08.2018) la ora 17:07 simțeam cele mai puternice trăiri și adevaratul sentiment de împlinire, pe care oricât aș încerca, nu îl pot exprima prin cuvinte.

De atunci viața noastra s-a schimbat și fiecare zi este incarcata cu multa iubire și mulțumire sufleteasca pentru care îi suntem profund recunoscatori lui Dumnezeu!?

La multi ani, #baby_zeny! Astăzi împlinești o lună și te asteaptă multe momente de vis în care îți vom fi alături și îți vom oferi tot ce ne sta în putință! Te iubim!”, a scris aceasta.

Publicat: 20 Sep. 2018, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă