Petrecere cu dichis! Adelina Pestritu pregateste un botez fastuos

Publicat: 20 Sep. 2018, 12:01 Vedete

In scurt timp va avea loc botezul fetitei Adelinei Pestritu. In data de 10 noiembrie, fiica sa, Zenaida Maria, va fi oficial crestinata. Si nu va fi un botez oarecare, ci cu 250 de invitati si 3 preoti.

Adelina pregateste o petrecere cu dichis si este atenta la fiecare detaliu, pentru ca totul sa iasa perfect. Si cum totul legat de fetita sa trebuie sa fie perfect, botezul nu poate fi lasat mai prejos.

Pe data de 3 august Zenaida Maria a venit pe lume si i-a schimbat complet viata Adelinei. Aceasta este fericita pana peste cap, rolul de mamica fiind unul mult mai frumos decat si-ar fi inchipuit vreodata.

Fetita Adelinei si a lui Virgil va fi crestinata intr-o biserica din capitala, pe data de 10 noiembrie. Acum se ocupa de invitatii, fiind singurul lucru pe care inca nu l-a finalizat.

Petrecere cu dichis! Adelina Pestritu pregateste un botez fastuos pentru fetita sa

Petrecere cu dichis! Adelina Pestritu pregateste un botez fastuos pentru fetita sa

„Suntem în febra pregătirilor pentru marele eveniment. Pe data de 10 noiembrie o botezăm pe micuța Zenaida-Maria. În curând vom face în mod oficial invitațiile către cei dragi nouă. Vom avea în jur de 250 de invitați.”, a declarat Adelina pentru VIVA!.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Sep. 2018, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă