Adelina Pestritu a nascut! A publicat prima poza cu fiica ei

Publicat: 03 Aug. 2018, 19:55 Vedete

Asteptarea de 9 luni a luat sfarsit in dimineata zilei de vineri, 3 august.

Adelina Pestritu a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa. Vedeta a pasit in dimineata zilei de vineri in clinica unde si-a rezervat, din timp, un salon. Alaturi de iubitul ei, Adelina Pestritu a adus-o pe lume pe fiica ei, Zenaida Maria.

Vestea a fost publicata pe contul de Instagram al fostei prezentatoare tv. Aceasta si-a anuntat fanii ca isi va aduce pe lume fiica azi. Apoi a publicat prima imagine tablou de familie complet. Adelina si-a indeplinit visul de a deveni mama si a avea o fiica.

„Astazi s-a nascut minunea noastra, Zenaida-Maria! Sentimente si trairi de nedescris. ??? Familia noastra este in extaz pentru venirea micutei pe lume. ??? #babyzeny #stebleavirgil #thereallove #family #zenaidamaria #babygirl #maternity

Dragi prieteni, îmi doresc să încep prin a vă mulțumi pentru frumoasa perioadă de 9 luni în care mi-ați stat alături și m-ați sfătuit sau, pur și simplu am parcurs împreună toate etapele prin care o viitoare mămică trece. Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar și poate, în cea mai importantă zi din viața noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10!

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Aug. 2018, 19:55 Vedete
Pe aceeași temă