Viata trista a Mioarei Roman! „Petre nu mă mai caută. Silvia nu-l lasă nici să mă sune!” Isi plateste avocatul cu meditatii si s-a mutat in Chitila din Primaverii!

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:19 News 3

La cei 78 de ani ai sai Mioara Roman nu are bani sa-si plateasca avocatul care sa o apere de statul care ii cere o suma exorbitanta.

Drama Mioarei Roman! „Petre nu mă mai caută. Silvia nu-l lasă nici să mă sune!”

Mioara Roman se judecă cu RA-APPS încă din martie 2009 pentru chiria vilei din Primvării în care a locuit 25 de ani. Petre Roman a primit-o în noiembrie 1990 când a devenit premier. De atunci şi până în 2015 când instanţa a decis evacuarea, Mioara şi fiica ei, Catinca, nu au mai vrut să plece. În toţi anii au plătit o chirie lunară de 37 $, respectiv 85 $, după care taxa a fost calculată la valoarea din piaţă. Doar pentru perioada martie-august 2008, datoriile erau de 33.648 € şi penalităţi de 6.000 €.

”Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate”, ne-a mărturisit Mioara zilele trecute. Este bolnavă şi are nevoie de alinare.

”Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură. Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şos. Chitilei într-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Plătesc o chirie modică”, povesteşte pentru Click.ro fosta soţie a lui Petre Roman.

Intre timp Mioara Roman s-a trezit cu sechestru pe o vila din Sinaia pe care o detinea si cu siguranta nu va avea de unde sa plateasca suma uriasa pe care RAPPS-ul o cere in instanta de la ea.

« Pagina anterioară

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:19 News 3
Pe aceeași temă