Donald Trump, declarații halucinante. Ce spune despre numărul mare de decese din cauza coronavirusului

Publicat: 20 May. 2020, 09:06 News
Donald Trump, declarații halucinante. Ce spune despre numărul mare de decese din cauza coronavirusului

Donald Trump, declarații halucinante. Ce spune despre numărul mare de decese din cauza coronavirusului. Donald Trump a declarat, după o întâlnire a cabinetului la Casa Albă, că plasarea Statelor Unite pe primul loc în lume ca număr de cazuri de Covid-19 este „o medalie de onoare”, scrie The Guardian.

“Când spuneți că noi conducem ca număr de cazuri, asta înseamnă că facem cele mai multe teste. Este un omagiu adus testărilor șI efortului depus de profesioniștii din domeniu. Dintr-un anumit punct de vedere, numărul mare de cazuri poate fi privit ca o medalie de onoare”, a declarant președintele Trump.

Nu este prima data când liderul de la Casa Albă laudă rata de testare din SUA, în ciuda criticilor cu care s-a confruntat pentru gestionarea crizei de coronavirus.

Statele Unite au înregistrat 1.536 de morţi cauzate de noul coronavirus în cursul ultimelor 24 de ore, potrivit datelor afişate marţi de universitatea americană Johns Hopkins. Aceasta ridică la 91.845 numărul total al deceselor înregistrate în ţară, scrie digi24.ro.

Potrivit unei medii a nouă modele epidemiologice realizate de cercetători de la universitatea statului Massachusetts, SUA ar urma să atingă 113.000 de morţi de COVID-19 până la 13 iunie în întreaga ţară.

Publicat: 20 May. 2020, 09:06 News
Pe aceeași temă