Doliu în lumea muzicii. John Prine a murit din cauza COVID-19

Publicat: 08 Apr. 2020, 09:08 News

Este doliu în lumea muzicii, după ce John Prine, o adevărat comoară națională, a murit, după ce a fost infectat cu virusul venit din China, arată Adevărul.

Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. În ultima perioadă, el se afla internat în spital din cauza coronavirusului. Decesul a fost anunțat de agentul său. Încă de la jumătatea lunii martie, el se lupta să trăiască. Și soția sa, Fiona Whelan Prine, fusese diagnosticată cu COVID-19, însă s-a vindecat.

„Suntem devastaţi de pierderea lui John Prine”, a transmis Bruce Springsteen. „John şi cu mine eram «noii Dylan» împreună, în anii 1970, şi nu a fost decât cel mai drăguţ om din lume. O adevărată comoară naţională şi un compozitor pentru posteritate”.

Regizorul Michael Moore: „Marele folkist şi compozitor John Prine a murit astăzi din cauza coronavirusului. Atât de multe cântece minunate. Iată unul despre singurătatea de a îmbătrâni şi o rugăminte către noi de a nu ne ignora bătrânii”.

Muzicianul se lansase în această industrie prin anii 1970, în Chicago, când fredona în cluburi, iar ziua lucra ca poștaș.

Publicat: 08 Apr. 2020, 09:08 News
Pe aceeași temă