Din ce câștigă Nelson Mondialu 1735 de euro lunar. Nu s-a ferit să recunoască și chiar a arătat dovezi

Publicat: 22 Feb. 2020, 16:00 General
Din ce câștigă Nelson Mondialu 1735 de euro lunar. Nu s-a ferit să recunoască și chiar a arătat dovezi

Nelson Mondialu câștigă o grămadă de bani doar cu ajutorul platformei YouTube. Vlogurile sale atrag din ce în ce mai mulți oameni, iar contul său de Youtube a ajuns să aibă peste 9 milioane de vizualizări pe lună. Astfel, Nelson câștigă atât din punct de vedere al popularității, cât și financiar.

Nelson Mondialu și rețeta succesului

Încă din 2006, când a apărut platforma YouTube, Nelson Mondialu își descoperise deja pasiunea pentru vloguri. Începuse să se filmeze, atât pe el, cât și pe soția și pe fiul său la diferite ocazii. Acum, la 14 ani distanță, Nelson este deja o vedetă pe YouTube. Clipurile video în care povestește diferite întâmplări din viața lui au prins extraordinar de bine la public, iar răsplata este pe măsură. Cunoscuta platformă îi asigură lui Nelson peste 1.700 de euro lunar, datorită vizualizărilor de pe contul său. Durata medie a vizualizărilor a fost de 6 minute, dar într-o singură lună, peste 4 milioane de oameni au accesat vlogurile postate de Nelson Mondialu. Acesta le-a arătat fanilor cifrele de pe contul său oficial de YouTube.

1.735 de euro a câștigat Nelson Mondialu într-o lună de la YouTube

În ciuda faptului că pe YouTube apare că primește această sumă, în realitate Nelson rămâne net cu 680 de euro, pentru că platforma îi oprește 40% din veniturile lunare. Celebrul interlop clujean le-a dezvăluit fanilor și cum se câștigă cei mai mulți bani pe YouTube. Conform spuselor acestuia, muzica este plătită mult mai bine decât vlogurile, veniturile putând fi chiar și de 6 ori mai mari.

28.000 de dolari, venit anual asigurat

Conform site-ului de specialitate socialblade.com, contul lui Nelson Mondialu are 554.000 de abonați, iar în ultimele 30 de zile, vlogurile postate de acesta pe contul de YouTube au fost urmărite de 9.495.848 de oameni. În bani, aceste cifre reprezintă un real succes. Într-o singură săptămână, Nelson poate face, în cel mai rău caz, 500 de dolari, dar suma poate crește amețitor și poate ajunge chiar și la aproape 9.000 de dolari. Astfel, pe lună, acesta poate câștiga între 2.000 și 38.000 de dolari, ceea ce înseamnă o sumă fabuloasă pentru România și nu numai.

Dacă facem un calcul simplu, un an de zile în care postează pe YouTube îi poate rotunji veniturile lui Nelson Mondialu cu cel puțin 28.000 de dolari. În cazul cel mai fericit, acesta se poate îmbogăți cu suma de 450.000 de dolari. Cel mai vizionat clip postat până acum de Nelson Mondialu se numește ”Nelson sparge leptop”, de pe data de 31 ianuarie 2016. A avut peste 3 milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă că Nelson a obținut între 1.000 și 12.000 de dolari doar pentru clipul respectiv.

Publicat: 22 Feb. 2020, 16:00 General
Pe aceeași temă