Adevăratul motiv pentru care Andra și Măruță i-au făcut cont de YouTube micuței Eva

Publicat: 07 Feb. 2020, 10:00 Vedete

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. La 4 ani, micuța Eva le calcă deja pe urme părinților săi. Este deja o micuță vedetă în mediul online. Are cont de YouTube, iar fanii sunt încântați de clipurile în care apare fetița cuplului Măruță. Nici Eva nu pare deloc deranjată că este filmată, replicile acesteia fiind absolut savuroase.

La 4 ani, Eva Măruță câștigă deja 1.000 de dolari lunar

YouTube este un serviciu video al lui Google, care plătește în fiecare lună toate vizualizările care se fac pe canalele monetizate. Andra și Cătălin Măruță i-au făcut cont pe YouTube Evei în luna august a anului 2017, când aceasta avea doi ani și de atunci, numărul abonaților și implicit al vizualizărilor a crescut considerabil. Cei doi sunt foarte mândri de dezinvoltura de care dă dovadă cea mică și au avut ideea de a-i face cont în primul rând pentru a păstra cât mai multe amintiri împreună.

În acest moment, contul micuței are peste 145.000 de abonați, iar clipurile postate sunt urmărite chiar și de 100.000 de persoane, în doar câteva ore. Într-o singură săptămână, canalul Evei adună peste 900.000 de vizualizări. Fetița celebrului cuplu a moștenit talentul părinților și nu are nicio problemă atunci când este pusă să vorbească în timp ce este filmată. De la replici amuzante, până la conversații serioase, micuța Eva i-a cucerit pe urmăritorii săi. Și pentru că vizualizările sunt din ce în ce mai numeroase, și câștigurile financiare au început să crească. În ultima lună, canalul Evei a avut peste 3 milioane de vizualizări, iar câștigurile au fost pe măsură. Peste 1.000 de dolari a plătit YouTube pentru activitatea pe acest cont.

 

eva măruță cont youtube
Peste 1.000 de dolari face pe lună Eva Măruță din contul YouTube

 

Eva Măruță, care în luna iulie va împlini 5 ani, nu a moștenit doar carisma părinților săi, ci și talentul muzical al Andrei. În luna decembrie a anului trecut, mezina familiei Măruță a avut un duet cu mama sa pe scena Operei Române și s-a descurcat de minune.

Contul de YouTube îi aduce Andrei cel puțin 25.000 de dolari anual

Andra și Cătălin Măruță, care s-au căsătorit în urmă cu aproape 12 ani, mai au un băiat, David, care anul acesta va împlini vârsta de 9 ani. Și acesta are cont de YouTube și este mult mai pasionat decât sora sa. Băiatul familiei Măruță le-a spus părinților că își dorește să devină vlogger. Deocamdată însă nu se bucură de același succes ca al Evei. În ultima lună canalul său a avut aproximativ 30.000 de vizualizări. Cei doi micuți mai au însă mult până să ajungă să se bucure de succesul mamei lor. Contul de YouTube al Andrei a depășit 8 milioane de vizualizări în ultimele 30 de zile, fapt ce îi aduce îndrăgitei soliste cel puțin 2.000 de dolari lunar. Astfel, într-un an, Andra poate obține mult peste 25.000 de dolari din canalul video. Dintre artiștii români care au cont pe YouTube, cel mai mult câștigă Inna, care își rotunjește veniturile cu aproape 100.000 de dolari anual. În comparație cu artiștii din țara noastră, cei de peste hotare au câștiguri colosale din conturile de YouTube. De exemplu, Shakira sau Lady Gaga primesc pe lună peste 500.000 de euro. Canalul de YouTube al lui Michael Jackson, care a decedat în urmă cu aproape 11 ani, produce și acum peste 4 milioane de euro anual.

Publicat: 07 Feb. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă