Ce tabieturi are, de fapt, Nelson Mondialu dimineața. Ce face mereu după ce se trezește

Publicat: 23 Feb. 2020, 12:00 General
Ce tabieturi are, de fapt, Nelson Mondialu dimineața. Ce face mereu după ce se trezește

Nelson Mondialu are o viață atipică și drept urmare, spre deosebire de oamenii obișnuiți, tabieturile interlopului clujean sunt total diferite. Acesta a devenit viral datorită vlogurilor pe care le postează zilnic pe contul său de YouTube, care i-au adus peste 500.000 de abonați.

Cum arată dimineața perfectă prin ochii lui Nelson Mondialu

Nu mai este un secret faptul că Nelson Mondialu a devenit extrem de urmărit pe YouTube. În fiecare zi, acesta le povestește fanilor săi orice lucru care i se întâmplă, iar clipurile video postate sunt vizionate chiar și de câteva sute de mii de oameni zilnic. Cunoscutul interlop clujean și-a atras atât de mulți urmăritori datorită stilului carismatic pe care îl are, al glumelor, dar și datorită felului în care se exprimă. Și pentru că sunt foarte multe persoane care sunt interesate de stilul său de viață, Nelson Mondialu le-a făcut pe plac și a dezvăluit, tot prin ajutorul unui clip video, cum arată o zi din viața sa.

Așa cum era de așteptat, dimineața acestuia nu seamănă deloc cu una obișnuită. La prima oră, Nelson se apucă de ”sală”, bineînțeles în stilul caracteristic. La bustul gol și cu toate bijuteriile la vedere, își lucrează brațele cu ce găsește prin casă și cum are o locuință atipică, în locul ganterelor pot fi folosite și bibelouri în valoare de 22.000 de euro. Poate vă gândiți că după ”sport” ar merge un mic dejun copios. Aveți dreptate, dar nu înainte de a verifica veniturile. Cel puțin pentru Nelson Mondialu, număratul banilor este la oridnea zilei.

Așa își începe ziua Nelson Mondialu

De-abia apoi își poate savura liniștit cafeaua și masa de dimineață, pregătită de soția sa, Liana.

Nelson Mondialu, viață de lux

Pus pe glume și întotdeauna dornic să le prezinte fanilor ultimele sale achiziții, Nelson Mondialu a apărut într-unul din vlogurile sale cu un teanc de euro. Mai în glumă, mai în serios, acesta a declarat că și-a vândut apartamentul și s-a îmbogățit. Asta după ce la începutul anului le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum arată casa în care locuiește și ce bijuterii deține. ”Sunt un om în valoare de un milion două sute de mii de euro”, le-a transmis Nelson fanilor. Și pentru a demonstra că nu exagerează cu nimic, acesta a postat și o fotografie în care apare cu lănțișoare, brățări și câteva ghiuluri din aur.

Nelson Mondialu, cu o parte dintre bijuteriile sale

Roșu, alb, portocaliu și negru sunt culorile predominante în casa lui Nelson Mondialu. Nu lipsește însă un scaun auriu, folosit pe post de tron de către simpaticul interlop.

Publicat: 23 Feb. 2020, 12:00 General
Pe aceeași temă