Cine este bărbatul care i-a donat cei mai mulți bani lui Nelson Mondialu

Publicat: 14 Feb. 2020, 10:00 General
Cine este bărbatul care i-a donat cei mai mulți bani lui Nelson Mondialu

Nelson Mondialu a cucerit YouTube-ul, iar fanii îi donează bani! Cunoscutul interlop clujean are peste 500.000 de abonați pe contul său, iar vlogurile postate de acesta sunt urmărite zilnic de sute de mii de oameni. Acest lucru îi aduce lui Nelson Mondialu câștiguri substanțiale din partea platformei YouTube. Într-un singur an, doar din această activitate, poate câștiga cel puțin 25.000 de dolari.

Cine îi donează cei mai mulți bani lui Nelson Mondialu

Vlogurile postate de Nelson Mondialu i-au cucerit pe oamenii care îl urmăresc. Stilul său libertin și simțul umorului care îi caracterizează fiecare postare au făcut ca Nelson să aibă fani care sunt dispuși chiar să-i facă donații. Într-un clasament all-time, utilizatorul Marcus Remus este pe primul loc, urmat de Mihail Oltean și de Cristian Oancea.

 

Topul all-time al celor care îi donează bani lui Nelson Mondialu

În fiecare lună, utilizatorii Mircea 1671 și Xhx00xhx îi donează cei mai mulți bani lui Nelson Mondialu, câte 10 euro. Acest lucru înseamnă că într-un an, doar de la cei doi care donează câte 10 euro în fiecare lună, interlopul clujean câștigă 240 de euro. Suma se rotunjește considerabil, dacă ne gândim că la cei 240 de euro se adaugă și banii pe care îi primește și de la restul persoanelor care îi fac donații lunar.

Clasamentul lunar al celor care îi donează bani lui Nelson Mondialu

Nelson Mondialu câștigă zeci de mii de dolari din YouTube

Faptul că postările lui Nelson Mondialu sunt foarte apreciate de oameni o arată și cifrele. În ultimele 30 de zile, clipurile postate pe contul său de YouTube au avut nu mai puțin de 9.612.831 de vizualizări. Acest lucru înseamnă că în fiecare zi, peste 300.000 de oameni se uită la vlogurile cunoscutului interlop și într-o singură săptămână, numărul acestora sare de 2 milioane.
Cu peste 500.000 de abonați, contul de YouTube îi aduce lui Nelson Mondialu câștiguri substanțiale. În ultima lună, acesta a obținut cel puțin 2.000 de dolari. La un calcul simplu, într-un an, Nelson își poate rotunji veniturile cu o sumă cuprinsă între 28.000 de dolari și poate sări de 400.000 de dolari.

Cel mai urmărit vlog al lui Nelson Mondialu este postat pe 31 ianuarie 2016, cu titlul ”Nelson sparge leptop”. Acesta a avut nu mai puțin de 3,1 milioane de vizualizări și 4.000 de comentarii. Pe locul secund este un clip intitulat ”Nelson Mondialu Colinda Ardealului”, cu 2,4 milioane de vizualizări, iar ultimul loc pe podium în topul celor mai urmărite 50 de vloguri ale sale este ocupat de clipul ”Maaiiii! Te-ai speriat?”, cu 1,7 milioane de vizualizări.

Publicat: 14 Feb. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă